Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΜΕ 4 ΝΕΚΡΟΥΣ! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΟΥΚΡΑΝΩΝ, ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΡΑΜΑΤΟΡΣΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ...

Ουκρανικά στρατεύματα κατέλαβαν ένα στρατιωτικό αεροδρόμιο στην ανατολική πόλη της Ουκρανίας Κραματόρσκ στην οποία είναι σε εξέλιξη αεροπ...


Ουκρανικά στρατεύματα κατέλαβαν ένα στρατιωτικό αεροδρόμιο στην ανατολική πόλη της Ουκρανίας Κραματόρσκ στην οποία είναι σε εξέλιξη αεροπορική επιδρομή του ουκρανικού στρατού, δήλωσε ένας εκ των αντικυβερνητικών ρωσόφωνων διαδηλωτών. Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και δύο τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τα λεγόμενα των φιλορώσων διαδηλωτών στο Russia Today. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης στο αεροδρόμιο της Kramatorsk είναι σε εξέλιξη μάχη μεταξύ Ουκρανών στρατιωτών και ρωσόφωνων διαδηλωτών που το είχαν καταλάβει. Ανταποκριτής του Reuters αναφέρει ότι μέσα από το αεροδρόμιο και κοντά στην κύρια πύλη του ακούγονται συνεχώς πυροβολισμοί.

Φιλορώσοι αυτονομιστές αποσύρθηκαν από κτήριο που είχε καταληφθεί από το Σάββατο στην πόλη Κραματόρσκ, αλλά αντάρτες κατέλαβαν ένα άλλο κτήριο στην ίδια πόλη, σύμφωνα με αξιωματούχους. Η αστυνομία είχε ανακοινώσει λίγο νωρίτερα ότι οι αυτονομιστές παρέδωσαν εκουσίως το αρχηγείο της αστυνομίας στην Κραματόρσκ, το οποίο είχαν καταλάβει ένοπλοι το Σάββατο. Ωστόσο αργότερα σήμερα εκπρόσωπος της υπηρεσίας κρατικής ασφάλειας (SBU) δήλωσε ότι οι αντάρτες κατέλαβαν τα τοπικά γραφεία της υπηρεσίας αυτής στην ίδια πόλη. Η ίδια δεν διευκρίνισε περαιτέρω.



Η ώρα της εισβολής στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Κραματόρσκ

Καταρρίφθηκε ουκρανικό ελικόπτερο

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας εξαπέλυσαν σήμερα μια «ειδική επιχείρηση» εναντίον των αυτονομιστών στην πόλη Κραματόρσκ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ, επικαλούμενο ανακοίνωση του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας. Ντόπιοι δημοσιογράφοι, τους οποίους επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων, είπαν ότι πυρά αυτόματων όπλων ακούγονται από την περιοχή στην οποία βρίσκεται το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Κραματόρσκ και πρόσθεσαν ότι ένα ελικόπτερο πέταξε χαμηλά πάνω από την περιοχή. Ανταποκριτής του τηλεοπτικού δικτύου Espresso TV δήλωσε ωστόσο ότι το ουκρανικό ελικόπτερο προσπαθούσε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο αλλά δεν τα κατάφερε καθώς αυτονομιστές άνοιξαν πυρ εναντίον του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.