Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΡΕ... ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ – ΑΡΧΙΔΗΜΟΣΚΟΠΟΣ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ (ΕΛΙΑ) ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ… 3Η ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

Άρθρο με τίτλο «Δημοσκοπικές μεταβολές στη σκιά του «Μπαλτάκος-γκέιτ» έγραψε ο (αριστερότατος…) πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ετ...


Άρθρο με τίτλο «Δημοσκοπικές μεταβολές στη σκιά του «Μπαλτάκος-γκέιτ» έγραψε ο (αριστερότατος…) πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταίρας «δημοσκοπήσεων» PublicIssue, Γιάννης Μαυρής, σχετικά με τα αποτελέσματα της τελευταίας του «μέτρησης» (αυτής που εμφανίζει… έκτο κόμμα την Χρυσή Αυγή και την αδιευκρίνιστη ψήφο στο… 36,5%). Στο άρθρο του αυτό, ο δημοσκόπος αναφέρεται στην… πτώση της Χρυσής Αυγής και στην διεκδίκηση της… 3ης θέσης από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ (που έχει μεταμφιεστεί σε «Ελιά»):

«Η εκλογική επιρροή της Χρυσής Αυγής μειώθηκε προς όφελος της Ν.Δ. και του ΛΑΟΣ, ενώ ένα μέρος εν γένει δημοκρατικών και προοδευτικών ψηφοφόρων που παρέμεναν αναποφάσιστοι εκδηλώθηκε υπέρ ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΠΑΣΟΚ ή Ελιάς. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ-Ελιά σημειώνει τη μεγαλύτερη μηνιαία αύξηση και διεκδικεί πλέον την 3η θέση στη σειρά κατάταξης των κομμάτων».

Γιατί δημοσιεύουμε αυτές τις σαχλαμάρες (για να το πούμε όσο περισσότερο κομψά μπορούμε…) και είμαστε έτοιμοι να δημοσιεύσουμε κι άλλες τέτοιες βρούμε; Για να μαζέψουμε τα γελοιογραφήματά τους  και να τους τα τρίψουμε στα μούτρα την… άγια νύχτα της 25ης Μαΐου!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.