Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ή Ο ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ "ΕΦΑΓΕ" ΤΡΥΠΑΚΙ "ΑΓΑΠΗΣ" 'Η ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ Ή ΩΡΙΜΑΣΕ (ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΩΡΑ) Ή ΟΙ ΨΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΗ ΓΙΓΑΣ Μ@Λ@ΚΙ@ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΒΡΙΖΕ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ...

ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ... Ο Πάνος Μουζουράκης αναφέρει ότι είχε πέσει «θύμα» της...


ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ



ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ...

Ο Πάνος Μουζουράκης αναφέρει ότι είχε πέσει «θύμα» της Χρυσής Αυγής στο παρελθόν και μίλησε για αυτή του την εμπειρία στην εφημερίδα Φιλελεύθερος!

“Νομίζω ότι έπεσα θύμα της παρατραβηγμένης ανωριμότητάς μου (που μέχρι τότε με είχε βοηθήσει θεαματικά και μπορώ να πω ότι ακόμα συνεχίζει), της άγνοιας κινδύνου, μιας κακής υποκριτικής στιγμής και ενός παιχνιδιού πολύ πιο μεγάλου από εμένα, όπου δεν ήμουν τίποτα παραπάνω από ένα πιόνι, και που όταν το κατάλαβα ήταν ήδη αργά. Θύματα όμως υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν όσο η αγανάκτηση, η απελπισία, η εφηβική αντιδραστικότητα και όλα τα συναισθήματα της απομόνωσης και της αδικίας, μέσα από οργανώσεις και πολιτικές παρατάξεις οποιουδήποτε χώρου, καλλιεργούνται για να γίνουν μίσος και φόβος. Αν καταφέρουμε όμως αυτή τη θέση στην καρδιά μας να τη δώσουμε στην αγάπη… ποιος ξέρει τι ομορφιές μπορεί να προκύψουν. Και δεν είναι εύκολο αυτό, είναι πολύ πιο εύκολο να μισήσεις από το να συγχωρέσεις. Πολύ πιο εύκολο να προσχωρήσεις στο “the dark side”, απ’ το να κρατήσεις “the force strong with in you”. Αλλά το ξέρεις μέσα σου ότι αν αξίζει κάτι, είναι να είσαι Jedi!”



Σε γενικότερο επίπεδο για όσα βιώνει στη χώρα μας, ο τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά: “Προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω το κλίμα της μιζέριας και της ενοχής και του εκφοβισμού που προσπαθούν να καλλιεργήσουν. Θέλω να σταματήσω να ελπίζω σε κάτι, και απλά να είμαι αισιόδοξος και όσο καλύτερος μπορώ ως άνθρωπος να είμαι”.

makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.