Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΣΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ... ΦΤΩΧΥΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ

Σε μεγάλα κεσάτια λόγω της οικονομικής κρίσης βρίσκεται το «Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος» που  ανεκοίνωσε προς τους 5.000 Εβρ...


Σε μεγάλα κεσάτια λόγω της οικονομικής κρίσης βρίσκεται το «Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος» που  ανεκοίνωσε προς τους 5.000 Εβραίους της Ελλάδος πως σταματάει να τους στέλνει με το ταχυδρομείο τα δύο περιοδικά που βγάζει («Εβραϊκά Χρονικά» και «Τα Νέα μας») λόγω αφραγκίας. Όσοι Εβραίοι τα θέλουν, μπορούν να τα προμηθεύονται από το Διαδίκτυο, όπου υπάρχει τρόπος να τα κατεβάζουν δωρεάν, όπως κάνει και ο «Στόχος».

Μεταφέρουμε την ανακοίνωση του Κ.Ι.Σ. προς τους Έλληνες Εβραίους, όπως ανακοινώθηκε από το μόλις κυκλοφορήσαν τεύχος Δεκεμβρίου 2013 των «Νέων», για να κάνετε νέο συκώτι από τα γέλια:

«Προς τις Ι.Κ. Ελλάδος και τους ομοθρήσκους: Αγαπητοί μας, Μετά το υπ. αριθμ. 464 φύλλο των «Νέων μας», Ιουλίου – Αυγούστου 2013, η σοβαρή οικονομική κρίση δεν επιτρέπει τη συνέχιση της έντυπης έκδοσης και την ταχυδρομική αποστολή του πληροφοριακού μας δελτίου. «Τα Νέα μας» θα κυκλοφορούν πλέον μόνον σε ηλεκτρονική μορφή και θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά στις Κοινότητες, στις Οργανώσεις, και σε ομοθρήσκους οι οποίοι θα γνωστοποιούν την ηλεκτρονική τους διεύθυνση. Κατόπιν σχετικής συνεννόησης του ΚΙΣΕ με τις Κοινότητες, το ηλεκτρονικό έντυπο θα εκτυπώνεται και θα διατίθεται από τις κατά τόπους Ισραηλιτικές Κοινότητες. Η παρούσα έκδοση, λόγω περιορισμένου χώρου, είναι εστιασμένη στα σημαντικότερα γεγονότα της δράσης του ΚΙΣΕ και των Κοινοτήτων Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου 2013. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα ξεπεραστούν οι οικονομικές δυσκολίες και ότι το ΚΙΣΕ θα μπορέσει να συνεχίσει το εκδοτικό του πρόγραμμα το οποίο συμβάλλει στην ενημέρωση για την εβραϊκή ζωή στη χώρα μας και στον κόσμο. Από τη Σύνταξη»!..

Ο «Στόχος» καλεί  τους Συριζαίους Δεσποτάδες της Ελλαδικής Εκκλησίας (Άγιοι Βόλου, Καλαμάτας, Σιατίστης κλπ) να στείλουν αμέσως τον οβολό τους στους δυσπραγούντες Εβραίους αδελφούς μας, για να μπορούν να διαβάζουν τα Νέα του Ισραήλ και οι ηλικιωμένοι Εβραίοι που δεν μπορούν να μπούν στο Διαδίκτυο…

Θ.Χ. - Εφημερίδα "Στόχος"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.