Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΚΑΙ ΑΟΠΛΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΜΕ ΣΠΡΩΞΙΔΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΙΕΣ... ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ...

Όπως αναφέρει στο CNN η βοηθός του διοικητή της βάσης, Μαρίνα Κανάλιουκ, τουλάχιστον 300 φιλορώσοι εισέβαλαν στην έδρα του Ουκρανικού πολε...

Όπως αναφέρει στο CNN η βοηθός του διοικητή της βάσης, Μαρίνα Κανάλιουκ, τουλάχιστον 300 φιλορώσοι εισέβαλαν στην έδρα του Ουκρανικού πολεμικού ναυτικού.

«Βρίσκονταν παντού, μας περικύκλωσαν, μας απείλησαν», είπε χαρακτηριστικά η Κανάλιουκ, η οποία εξέφρασε την πεποίθηση ότι ανάμεσα στους φιλορώσους υπήρχαν και άνδρες των ρωσικών δυνάμεων ασφαλείας.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι περίπου 70 Ουκρανοί στρατιωτικοί επιχείρησαν να αποτρέψουν τους ένοπλους και επιδίωξαν να διαπραγματευτούν μαζί τους. Ωστόσο, οι άνδρες εισέβαλαν στο χώρο και αντικατέστησαν την ουκρανική με τη ρωσική σημαία, ενώ όπως είπε δε σημειώθηκαν πυροβολισμοί.

Δεύτερο ευτυχώς όχι αυτή τη φορά τόσο θερμό επεισόδιο όσο αυτό που συνέβη την Τρίτη με τους δύο νεκρούς σε βάση του ουκρανικού στρατού στη Συμφερόπολης συνέβη το πρωί της Τετάρτης στην Σεβαστούπολη.

Εκατοντάδες ρωσόφιλοι διαδηλωτές εισέβαλαν στην έδρα του Πολεμικού Ναυτικού στη Σεβαστούπολη και λίγη ώρα αργότερα οι ουκρανοί στρατιώτες υποχρεώθηκαν να την εγκαταλείψουν, όπως μεταδίδουν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου.
Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, μάλιστα, ένας από τους στρατιώτες δάκρυσε βλέποντας τη ρωσική σημαία υψωμένη στο κτίριο στη θέση της ουκρανικής.

 
Οι φιλορώσοι διαδηλωτές ζήτησαν από την πρώτη στιγμή από τους Ουκρανούς να εγκαταλείψουν τη βάση με ορισμένους από αυτούς να τραγουδούν συνεχώς των ρωσικό ύμνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.