Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

BINTEO... AYTA ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΑ... ΣΗΚΩΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΙΧ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ...!

ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ Κυριολεκτικά στα... χέρια τους πήραν τ...


ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Κυριολεκτικά στα... χέρια τους πήραν την κατάσταση ο οδηγός λεωορείου του ΟΑΣΘ, ένα τροχονόμος, σεκιούριτι της υπηρεσίας αλλά και απλοί πολίτες με ένα ΙΧ που εμπόδιζε λεωοφορεί του οργανισμού να μπει στο ημικύκλιο της Αριστοτέλους.

Ο οδηγός του λεωφορείου της γραμμής 34, κατέβηκε απο το αστικό, «σήκωσε μανίκια» και με τη βοήθεια δύο ανδρών σεκιούριτι και ενός περαστικού, με συγχρονισμένες κινήσεις μετακίνησαν το όχημα, τόσο ...όσο προκειμένου να μπορέσει να περάσει το λεωφορείο.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως ο οδηγός φαινόταν ευδιάθετος και ψύχραιμος ενώ σε αντίστοιχες άλλες περιπτώσεις συνήθως επικρατεί εκνευρισμός, κόρνες και φασαρία.

2 σχόλια

  1. Στην αθήνα είμαστε πιο μπροστά: Έχω δει να σηκώνει ΜΟΝΟΣ του ο οδηγός αυτοκίνητο και μάλιστα...μεγαλύτερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oi pleon asunhdeitoi Egwistes odhgoi tou kosmou oi ellhnes....eimastan gia diakopes stin Rhodo kai phre fwtia mia deksamenh me kausima tou ksenodoxeio,h purosBestikh den mporouse na streipsei dioti eitan parakarismena amaksia kai strin diastaurwsh ,kateBhkan oi andres tis purosBestikhs kai metakinisan me ta xeria tous to amaksi,8a kaigwntousan oi Touristes kai egw me tin oikogeneia mou zwntanoi-FTOU AISXOS.....
    G Amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.