Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΕΛΑΜ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΦΑΚΕΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟ 1974, ΤΟΝ ΣΚ@ΤΟΨΥΧΟ ΤΑΛΑΤ...!!!

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) κοινοποιεί προς πάσαν κατεύθυνση ότι άρχισε να συλλέγει μαρτυρίες και οποιαδήποτε άλλη μαρτυρία από συγ...


Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) κοινοποιεί προς πάσαν κατεύθυνση ότι άρχισε να συλλέγει μαρτυρίες και οποιαδήποτε άλλη μαρτυρία από συγγενείς και οικεία πρόσωπα αγνοουμένων και θυμάτων της Τουρκικής εισβολής, όπως επίσης και βετεράνους του 1974, όσον αφορά την εγκληματική δράση του Μεχμέτ Αλί Ταλάτ.

Με το πέρας των ερευνών και εντός ολίγων ημερών θα παραδοθεί σχετικός φάκελος που θα συσταθεί από το κίνημα μας, στον Γενικό Εισαγγελέα και στην Αστυνομία με σκοπό να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

Καλείται επίσης ο οποιοσδήποτε πολίτης έχει πληροφορίες και στοιχεία που συνδέουν τον Μεχμέτ Αλί Ταλάτ με εγκληματικές πράξεις να καλέσει στο τηλέφωνο 77 77 75 55.
Είναι καιρός να μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους και ο κάθε κατεργάρης να κάτσει στον πάγκο του. Είναι καιρός που ο λαός πρέπει να αντιδράσει και να επικυρηχθεί ο εγκληματίας πολέμου.

Γραφείο Τύπου 
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.