Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ! ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...! ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑΡΙΑ... ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΥΤ@Ν@ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ "ΓΚΛΟΠΙΕΣ"

Επεισόδια πριν από λίγο στο Σύνταγμα, όπου πραγματοποιείται αντιφασιστική συγκέντρωση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr άνδρες τω...

Επεισόδια πριν από λίγο στο Σύνταγμα, όπου πραγματοποιείται αντιφασιστική συγκέντρωση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr άνδρες των ΜΑΤ κινήθηκαν προς τους συγκεντρωμένους, ακολούθησαν αντεγκλήσεις και οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών και δακρυγόνων. Μάλιστα ένας από τους διαδηλωτές έχει τραυματιστεί στο κεφάλι. Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι οι διαδηλωτές εκτόξευσαν μολότοφ εναντίον τους.
 Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίζεται αυτή την ώρα στο Νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς ο τραυματισμένος στο κεφάλι διαδηλωτής που συμμετείχε στην αντιφασιστική συγκέντρωση στο Σύνταγμα.
Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει διευκρινιστεί πως τραυματίστηκε, ωστόσο αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν ότι δέχθηκε χτύπημα με γκλοπ στο κεφάλι, από αστυνομικό των ΜΑΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.