Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚ! ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΕΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ! ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΚΑΘΕ ΖΩΗ;

Αυτό είναι το περιπολικό το οποίο λίγο έλειψε να αποβεί μοιραίο για τη ζωή δύο αστυνομικών, όταν τα χαράματα του Σαββάτου μετά από τρελ...


Αυτό είναι το περιπολικό το οποίο λίγο έλειψε να αποβεί μοιραίο για τη ζωή δύο αστυνομικών, όταν τα χαράματα του Σαββάτου μετά από τρελή πορεία, κατέληξε σε βάθος 10 μέτρων.

Ο τεχνικός έλεγχος αναμένεται να δείξει πόσο βάσιμες είναι οι σοβαρότατες καταγγελίες για την κατάσταση του οχήματος. Ταυτόχρονα παραμένει μετέωρο και αναπάντητο το ερώτημα για την απόφαση που υπάρχει, σύμφωνα με την οποία τα περιπολικά της αστυνομίας δεν υποχρεούνται να περνάνε από ΚΤΕΟ σε τακτά χρονικά διαστήματα, όπως συμβαίνει με όλα τα άλλα πολιτικά οχήματα.
Η φωτογραφία είναι αδιάψευστος μάρτυρας για το λόγο που δεν γίνεται αυτό, ανεξαρτήτως εάν έτσι, το διακύβευμα -προφανώς κατά την αντίληψη της ηγεσίας της αστυνομίας – είναι … χαμηλότερου κόστους. Πόσο ν’ αξίζει άραγε η ζωή ενός ή δέκα αστυνομικών μπροστά στον κίνδυνο απόρριψης σχεδόν του συνόλου του στόλου των οχημάτων;

Οι δυο αστυνομικοί συνεχίζουν να νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Βέροιας με τον έναν εξ αυτών να είναι σοβαρά τραυματισμένος.

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.