Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΑ ΚΑΙ ΠΕΣΤΑ ΚΙ ΕΔΩ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ... ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΠΡΟΥ...

Τα πυρά του προς τους δημόσιους υπαλλήλους έστρεψε ο αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, δηλώνοντας πως «πρέπει να σταματήσει η κατηφόρα, να σταμ...


Τα πυρά του προς τους δημόσιους υπαλλήλους έστρεψε ο αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, δηλώνοντας πως «πρέπει να σταματήσει η κατηφόρα, να σταματήσουν να κλέβουν το κράτος και τον πολίτη, και πως πρέπει η δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη με αυτούς που παίρνουν μίζες».

Παράλληλα, ο κ. Χρυσόστομος κάλεσε τους εργαζομένους στον δημόσιο τομέα όπως βοηθούν τους πολίτες και να ετοιμάζουν πιστοποιητικά και άδειες σε χρόνο μηδέν.

Επιπλέον, σημείωσε πως οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν έχουν άλλες δουλειές, πως πληρώνονται και οφείλουν να συμμορφωθούν και να εργάζονται.

Τέλος, ο αρχιεπίσκοπος επέκρινε την εξαγγελία για μονόωρη στάση εργασίας την Τετάρτη στη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα, μίλησε για τραπεζικούς υπαλλήλους με παχυλούς μισθούς, ενώ επεσήμανε πως «πρέπει να προσγειωθούμε και να καταλάβουμε ότι εδώ υπάρχει κόσμος που πεινά».

(Πηγή: philenews)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.