Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΠΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΑΜ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ....

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΑΜ : Αργά χθες το βράδυ έδρασαν και πάλι οι παρακρατικοί κουκουλοφόροι του συστήματος με νέο χτύπη...


ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΑΜ:

Αργά χθες το βράδυ έδρασαν και πάλι οι παρακρατικοί κουκουλοφόροι του συστήματος με νέο χτύπημα κατά των γραφείων στελέχους του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) από την Πάφο, Μιχάλη Μιχαήλ. Να θυμίσουμε ότι μια ακριβώς εβδομάδα πριν, υπό την κάλυψη του σκότους, οι παρακρατικοί έδρασαν και πάλι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Ο στόχος τους ήταν για άλλη μια φορά τα πολιτικά κίνητρα, αφού όχι μόνο προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στο γραφείο, αλλά οι θρασύδειλοι ανέβηκαν και στην οροφή απ’ όπου κατέβασαν την σημαία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).

Βλέποντας την τεράστια δυναμική που αναπτύσσει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) εν όψει ευρωεκλογών αλλά και την ευρεία απήχηση μετά το προδοτικό κοινό ανακοινωθέν στην ευρεία μάζα του κόσμου, το σύστημα άπλωσε το μακρύ του χέρι, τους παρακρατικούς.

Καλά κάνουν να γνωρίζουν ότι με αυτούς τους γελοίους και τρισάθλιους τρόπους δεν μπορούν να ανακόψουν τον αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών. Η πίστη που πηγάζει βαθειά μέσα από την αστείρευτη ιδεολογία μας είναι τόσο χαλύβδινη που το μόνο που καταφέρνουν με αυτού του είδους τις πρακτικές είναι να μας πεισμώσουν ακόμη περισσότερο.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλεί την αστυνομία όπως προβεί στις απαραίτητες έρευνες, τις οποίες αυτήν την φορά ελπίζει να είναι καρποφόρες. Καλεί δε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες τα κατά τα άλλα φιλεύσπλαχνα πολιτικά κόμματα να καταγγείλουν και καταδικάσουν την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε η επιχείρηση του στελέχους μας.

Όταν πρόκειται να κατηγορήσουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα όλοι βγαίνουν σύσσωμοι, ακόμα και με κοινές ανακοινώσεις για να εξορκίσουν δήθεν τον φασιστικό κατά τα άλλα κίνδυνο. Τώρα πρόκειται για δημοκρατικά μήπως χτυπήματα; Διερωτόμαστε πότε θα καταδικάσουν τέτοιου είδους πρακτικές ή μήπως κάποιοι τις επιδιώκουν.

Όχι μόνο δεν σταματάμε, αλλά σε όλους όσους προσπαθούν να μας φιμώσουν τους δίνουμε την δική μας απάντηση, που δεν είναι άλλη από την συμμετοχή μας στις επικείμενες Ευρωεκλογές με πλήρες ψηφοδέλτιο.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)
 pafosMixalisEpithesi f80ab
Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.