Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ... Η NASA ΜΕ 5 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗ ΓΗ...

Μπορεί η NASA να έχει μακροπρόθεσμα σχέδια για να στείλει ανθρώπους στον πλανήτη Άρη, αλλά φέτος η διαστημική υπηρεσία των ΗΠΑ στρέφει τ...


Μπορεί η NASA να έχει μακροπρόθεσμα σχέδια για να στείλει ανθρώπους στον πλανήτη Άρη, αλλά φέτος η διαστημική υπηρεσία των ΗΠΑ στρέφει τα μάτια της αποκλειστικά στη Γη με πέντε προγραμματισμένες αποστολές που θα φωτίσουν τις συνθήκες στον πλανήτη μας.

«Παρότι η NASA προετοιμάζεται για τις μελλοντικές αποστολές προς έναν αστεροειδή και τον Άρη, επικεντρωνόμαστε στη Γη τώρα», δήλωσε ο διοικητής της NASA Τσαρλς Μπόλντεν.«Με 5 νέες αποστολές που έχουν οριστεί να ξεκινήσουν το 2014 , αυτό θα είναι πραγματικά ένα διαμορφωμένο έτος της Γης, και η εστίαση στον πλανήτη μας θα φέρει σημαντικές διαφορές στις ζωές των ανθρώπων ανά τον κόσμο μας», συμπλήρωσε.

Η πρώτη αποστολή, αναμένεται να ξεκινήσει στις 27 Φεβρουαρίου από την Ιαπωνία ως ένα κοινό πρόγραμμα με την Ιαπωνική Αεροδιαστημική Υπηρεσία (JAXA). Θα μελετήσει τις παγκόσμιες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις, όπως ανέφερε η NASA την Τετάρτη. Τον Ιούλιο, ο δορυφόρος Carbon Observatory-2 θα αρχίσει τη μέτρηση των επιπέδων του διοξειδίου του άνθρακα σε μια προσπάθεια να κατανοήσει η NASA καλύτερα το φαινόμενο του θερμοκηπίου που συμβάλλει στην υπερθέρμανση του πλανήτη. Ο δορυφόρος Carbon Observatory-2 λειτουργεί σε αντικατάσταση ενός παρόμοιου δορυφόρου που καταστράφηκε κατά την εκτόξευση του το 2009.

Τον Νοέμβριο, η NASA σχεδιάζει να ξεκινήσει την μέτρηση υγρασίας του εδάφους και τα επίπεδα του νερού στο έδαφος. Τα δεδομένα αυτά αναμένεται να βοηθήσουν στις αποφάσεις διαχείρισης των υδάτινων πόρων, στις προβλέψεις για την ανάπτυξη των φυτών και της γεωργικής παραγωγικότητας, καθώς και των πλημμυρών και της ξηρασίας, λένε οι επιστήμονες. Μετά το καλοκαίρι αναμένονται και οι άλλες δυο αποστολές της αμερικανικής διαστημικής υπηρεσίας.


Πηγή: ΑΠΕ

2 σχόλια

  1. Το βιολί τους αυτοί έτσι;; Ποια υπερθέρμανση να μην πω τίποτα, για την Αλάσκα μιλάνε, την Ανταρκτική, τον Καναδά ή την Αμερική που πάγωσαν και τα ούρα τους από τον παγετό;;;; Και η Ευρώπη επίσηε χτυπήθηκε από ψύχος!
    Αγγέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε ένα δηεφθαρμενο και κατεστραμενο πολητηκοηκονομηκο σηστημα με διεφθαρμεναις κηβερνυσης ερχεται και το γαμημενο πεδη του σατανα ονομαζομενο νασα να μας ενημεροση για δηθεν επηθεσης από το διαστημα βιαζεται αρκαιτα ο γαμιολης ο βεζεβουλ να αναλαβη την διακηβερνηση του πλανητη εγο ειμε από καταβολης κοσμου ολλογος και προφήτης του ενός και μοναδηκου ζωντανου ελληνα θεου ιησου χρηστου και αγιου πνευματος και εχω το δηκεομα να μεταχηρηζωμε οπια λεξη επηλεξο γιαυτο και δεν με ενδιαφερη τη θα γηνη στην τεληκη εκηνο που εχει σημασια εινε ολλοι εσεις να καταλαβεται οτη το τελλος θα ερθη μον από τον κηριο και κηριος κηριον εινε μον ο ελληνας χρηστος για τη ο χρηστος εινε ελληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.