Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΤΟ ΒΗΜΑ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ

Την πρώτη του ομιλία μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του έκανε ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, στην οποία εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στον Γ...


Την πρώτη του ομιλία μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του έκανε ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, στην οποία εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη.

"Θα αναδείξουμε την πολιτιστική μας κληρονομιά. Βρισκόμαστε στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας κι όμως, κάποια χιλιομετρα μακριά απο δω θα δείτε τζαμιά, θα δείτε υπουργούς εξωτερικών να επισκέπτονται το Τούρκικο Προξενείο και να γράφουν στο βιβλίο εντυπώσεων, θα δείτε εκατοντάδες χιλιάδες τούρκους τουρίστες, οι οποίοι υποτίθεται ανεβάζουν την αγορά. Θα δείτε μνημεία που δεν τιμούν την ελληνική ιστορία. Το μοναδικό μνημείο που αναδεικνύει την ιστορία μας είναι αυτό των Ποντίων, στην Αγίας Σοφίας και δεν είχαμε τη δυνατότητα να διαδηλώσουμε σ' αυτό την αγανάκτησή μας για την σφαγή των Ποντίων" ανέφερε ο κ. Ματθαιόπουλος και πρόσθεσε: "Αναφέρομαι στις απαγορεύσεις του Μπουτάρη σε νόμιμες συγκεντρώσεις που αφορούν την ιστορία και την πολιτιστική μας κληρονομιά. Όταν πρόκειται για άλλου είδους εκδηλώσεις, πιο ανάλαφρες, εκεί ο κ. Μπουτάρης όχι μόνο δεν απαγορεύει, αλλά παραβρίσκεται κι ως επίσημος προσκεκλημένος".

Ο κ. Ματθαιόπουλος αναφέρθηκε και στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου του Γιάννη Μπουτάρη, στην οποία ο δήμαρχος έκανε λόγο για κόμπλεξ των Θεσσαλονικέων απέναντι στο κράτος των Αθηνών. "Δεν θα μας πει βλάχους και απολίτιστους επειδή δεν καταπίνουμε αμάσητη την παραμύθα της ελληνοτουρκικής φιλίας κι επειδή δεν δεχόμαστε τη σφαγή των προγόνων μας" είπε χαρακτηριστικά.

1 σχόλιο

  1. Φίλε ΑΡΤΕΜΗ δυνατά σκίσε τον πούστη του κερατα και προδότη της ελλάδας μπουστάρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.