Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΗΣ Ν. ΓΟΥΙΝΕΑΣ -ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ-

Στιγμές έντασης στην Παπούα Νέα Γουινέα- Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο Τετ α τετ με ένοπλους αντάρτες βρέθηκε ο Ross Kemp ο δημοσιογρά...

Στιγμές έντασης στην Παπούα Νέα Γουινέα- Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο
Τετ α τετ με ένοπλους αντάρτες βρέθηκε ο Ross Kemp ο δημοσιογράφος, συγγραφέας και ηθοποιός Ross Kemp στα γυρίσματα της εκπομπής του «Extreme World», στην Παπούα Νέα Γουινέα.

Ο 49χρονος και το συνεργείο του είχαν φτάσει μέσα στη ζούγκλα, κοντά στην πόλη Hagan, για μία συνέντευξη με τον λεγόμενο «Στρατηγό», τον επικεφαλής μια συμμορίας βίαιων ληστών που τρομοκρατούν τις παραγκουπόλεις.

Για να μετακινηθούν στη ζούγκλα ο Kemp και οι συνεργάτες του ακολούθησαν έναν ντόπιο οδηγό, ο οποίος ωστόσο τους άφησε λίγο πριν το σημείο της προγραμματισμένης συνάντησης με τον «Στρατηγό» και τους είπε να συνεχίσουν μόνοι τους. «Αυτό θα έπρεπε να μας είχε αφυπνίσει», αναφέρει ο Kemp.

Εκείνοι ωστόσο συνέχισαν την πορεία τους και συνάντησαν τον «Στρατηγό» και τους συνεργάτες του, σε ήρεμο κλίμα.

Ξαφνικά ωστόσο πετάχτηκαν μέσα από τα δέντρα τρεις ένοπλοι και άρχισαν να φωνάζουν στον 49χρονο να πέσει στα γόνατα.

«Ξέρεις πως θα είσαι θύμα αν όντως πέσεις στα γόνατα. Δεν ξέρεις μόνο ακριβώς το θα σου κάνουν», αφηγήθηκε ο ίδιος αργότερα σε συνέντευξή του.

Ο καμεραμάν Jonathan Young κατέγραψε όλη τη «συνάντηση» στην κάμερα.

Η στάση του Kemp που άρχισε να φωνάζει «Θα με σκοτώσεις; Κανείς δεν θα με σκοτώσει!» σπρώχνοντας το όπλο ενός από τους αντάρτες που τον απειλούσε, φαίνεται πως είχε αποτέλεσμα καθώς ο «Στρατηγός» τούς ζήτησε να κάνουν πίσω και συμφώνησε για τη συνέντευξη.

«Δεν ξέρω αν ήθελαν όντως να μας κάνουν κακό ή αν απλά μας δοκίμαζαν, και με την αντίδρασή μας κερδίσαμε τον σεβασμό τους», σημείωσε ο Kemp περιγράφοντας την Παπούα Νέα Γουινέα ως μία από τις βιαιότερες που έχει ποτέ επισκεφθεί.

Δείτε τις φωτογραφίες






newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.