Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΑΛΛΟΝΙΑ... ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ...!

Ή ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ...;;; Στην Κεφαλονιά θα διανυκτερεύσει το βράδυ της Τρίτης ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς. Ο π...


Ή ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ...;;;

Στην Κεφαλονιά θα διανυκτερεύσει το βράδυ της Τρίτης ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της πτήσης επιστροφής από τις Βρυξέλλες προς την Αθήνα ζήτησε από τον πιλότο του πρωθυπουργικού αεροσκάφους αντί για το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος να κατευθυνθεί προς το αεροδρόμιο του Αργοστολίου στην Κεφαλονιά.

Με τον τρόπο αυτό ο πρωθυπουργός θέλει να αποδείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί μετά τον σεισμό των 5,8 Ρίχτερ της περασμένης Κυριακής.

Θεωρείται βέβαιο ότι ο πρωθυπουργός θα μετάσχει και σε συσκέψεις που γίνονται στο νησί με στόχο την καταγραφή των ζημιών, την όσο το δυνατό ταχύτερη και πληρέστερη παροχή βοήθειας στους σεισμόπληκτους αλλά και στην αποκατάσταση των καταστροφών από τον ισχυρό σεισμό που έπληξε το νησί του Ιονίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΖΕΣΤΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΣΕ ΧΩΡΟ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.