Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΡΟΥΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ....

ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΑΚΟΜΗ... Ή ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΒΑΒΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ; Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπό...


ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΑΚΟΜΗ... Ή ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΒΑΒΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των "κόκκινων" δανείων του... αμαρτωλού Ταχυχρομικού Ταμιευτηρίου! Η μεγάλη νύχτα του Τ.Τ. έφερε τρεις συλλήψεις, ανάμεσά τους ο πρώην αναπληρωτής γενικός διευθυντής του Ταμιευτηρίου, Μάριος Βαρότσης που κρατείται στη ΓΑΔΑ αλλά και ο γνωστός επιχειρηματίας, Δημήτρης Κοντομηνάς.

Ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Alpha έμαθε για τον ένταλμα σύλληψης ενώ νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού. Πλέον, νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό πως ο Δημήτρης Κοντομηνάς αναζητείται, κυκλοφόρησε δήλωση κύκλων του γνωστού επιχειρηματία, στην οποία αναφέρεται: «Ο πρόεδρος του Alpha δεν είχε ενημερωθεί για την υπόθεση. Δεν έχει λόγο να ανησυχεί και θα ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες. Tο δάνειο έχει ληφθεί σύμφωνα με τις τραπεζική πρακτική και νομιμότητα και δεν υπάρχει παρανομία. Το δάνειο εξυπηρετείται και οι εγγυήσεις που έχουν δοθεί είναι προσωπικές και υπερβαίνουν το ύψος του δανείου. Μόλις λάβει γνώση του κατηγορητηρίου θα υπάρξει κανονική ανακοίνωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.