Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ 30ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ... ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΕΔΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ...

Ο τραυματισμός με σιδερολοστό ενός Έλληνα με τον οποίο είχε προσωπικές διαφορές, δεν ήταν αρκετός για ένα νεαρό αλλοδαπό που του επιτέθη...


Ο τραυματισμός με σιδερολοστό ενός Έλληνα με τον οποίο είχε προσωπικές διαφορές, δεν ήταν αρκετός για ένα νεαρό αλλοδαπό που του επιτέθηκε το πρωί της Πρωτοχρονιάς.

Έτσι, προσπάθησε και δεύτερη φορά να τον βγάλει από τη μέση, αυτή τη φορά με έναν σουγιά.

Ο 25χρονος Αλβανός και ο 30χρονος Έλληνας διαπληκτίστηκαν αρχικά στο Ληξούρι Κεφαλονιάς, αλλά δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια και ο πρώτος άρπαξε ένα σιδερολοστό με τον οποίο χτύπησε άγρια τον δεύτερο, τραυματίζοντάς τον στο δεξί χέρι και πόδι του.

Αμέσως μετά, τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε.

Όμως, το απόγευμα της ίδιας ημέρας οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά και ο 25χρονος απείλησε τον 30χρονο με σουγιά, χωρίς όμως να καταφέρει να τον χτυπήσει. Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Παλικής, οι οποίοι ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του αλλοδαπού και κατάφεραν να τον συλλάβουν μετά λίγα λεπτά στο Ληξούρι.

Ο «νταής» οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας και κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοκατοχή. protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.