Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ...!!! ΣΥΓΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ... ΕΠΙΑΣΑΝ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΟΥΜ ΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΜΥΘΗΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 165 ΕΥΡΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ...!!!

«Για το καλό του χρόνου» είπαν ότι έπαιζαν Κουμ - Καν οι τρεις ηλικιωμένοι που συνελήφθησαν μέρα- μεσημέρι σε ένα καφενείο στο Βόλο μαζί...


«Για το καλό του χρόνου» είπαν ότι έπαιζαν Κουμ - Καν οι τρεις ηλικιωμένοι που συνελήφθησαν μέρα- μεσημέρι σε ένα καφενείο στο Βόλο μαζί με την 47χρονη ιδιοκτήτρια, αλλά δεν… έπεισαν τους αστυνομικούς της Ασφαλείας που βρήκαν χρήματα πάνω στην πράσινη τσόχα!

Στην κατοχή των τριών παικτών ηλικίας 69, 66 και 84 χρόνων κατασχέθηκαν 165 ευρώ από το χαρτοπαίγνιο, δύο τράπουλες και ένα μπλοκ σημειώσεων στο οποίο ανέγραφαν τους πόντους. Και οι τέσσερις παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων.

*** Στην Ξάνθη, αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν έλεγχο σε ένα καφενείο, όπου βρήκαν έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στον οποίο λειτουργούσαν τρία παιχνιδομηχανήματα με το τυχερό παιχνίδι «Φρουτάκια». Η 26χρονη προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος και δύο πελάτες ηλικίας 61 και 49 χρόνων οι οποίοι έπαιζαν σε δύο από αυτά συνελήφθησαν και μαζί με τα μηχανήματα κατασχέθηκαν και 250 ευρώ. Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης. protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.