Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΔΕΝΤΡΑ, ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΛΟΓΩ ΑΝΕΜΩΝ!...

Οι θυελλώδεις άνεμοι σήμερα προκάλεσαν και συνεχίζουν να προκαλούν καταστροφές στην Αττική! Ξεριζώθηκαν δέντρα κι έσπασαν τζαμαρίες και ...

Οι θυελλώδεις άνεμοι σήμερα προκάλεσαν και συνεχίζουν να προκαλούν καταστροφές στην Αττική! Ξεριζώθηκαν δέντρα κι έσπασαν τζαμαρίες και αυτοκίνητα...

Οι εικόνες με τα πεσμένα δέντρα ...πρωτοφανείς! Αυτό που όμως είναι πραγματικά πρωτοφανές είναι το γεγονός ότι άνθρωποι έχουν βγει στους δρόμους και μαζεύουν τα σπασμένα δέντρα προκειμένουν να τα κάψουν σε τζάκια και σόμπες για να έχουν ζεσταθούν!

Και για όσους νομίζουν πως αυτά συμβαίνουν μόνο σε φτωχογειτονιές της Αθήνας, αξίζει να σημειωθεί πως αυτό καταγράφηκε ακόμη και στην περιοχή της Κηφισιάς, και συγκεκριμένα κοντά στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο ΚΑΤ.

Σύμφωνα με το newsit,στην συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν αρκετά ψηλά δέντρα πολλά από τα οποία έσπασαν κι άλλα ξεριζώθηκαν εντελώς. Κατέστρεψαν παρκαρισμένα αυτοκίνητα που προφανώς είχαν αφήσει άνθρωποι για να πάρουν το τρένο να πάνε στη δουλειά τους.


Τα δέντρα πεσμένα στους δρόμους και κάποιοι, αν και κάτοικοι Κηφισιάς, δηλαδή μιας περιοχής των βορείων προαστίων που θεωρείται από τις πιο ακριβές στην Αθήνα, έσπευσαν να μαζέψουν τα δέντρα για να τα κάψουν και να ζεσταθούν!

Δείτε το βίντεο του Newsit:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.