Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΖΩΞΗ ΜΑΡΞΙΣΤΩΝ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

Πανικόβλητο το παρδαλό συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ από την απήχηση που έχουν οι ιδέες της Χρυσής Αυγής ανάμεσα στους μαθητές, οργάνωσε χθες...


Πανικόβλητο το παρδαλό συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ από την απήχηση που έχουν οι ιδέες της Χρυσής Αυγής ανάμεσα στους μαθητές, οργάνωσε χθες το απόγευμα μάζωξη των ινστρουχτόρων του μαρξισμού στα σχολεία (καθηγητών), για να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Ιδού το σχετικό κάλεσμα της «Αυγής»:

“Κατανοώντας και αποδομώντας τη φασιστική προπαγάνδα στα σχολεία”

Η οργάνωση των Εκπαιδευτικών ΣΥΡΙΖΑ Α’ Αθήνας σε συνεργασία με την εφημερίδα “Η ΑΥΓΗ” διοργανώνει εκδήλωση με θέμα “Κατανοώντας και αποδομώντας τη φασιστική προπαγάνδα στα σχολεία” με ομιλητές τους Κύρκο Δοξιάδη, Γεράσιμο Κουζέλη, Μυρτώ Τσουκαλά. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20).

Ότι κι αν κάνουν οι ινστρούχτορες, η μαθητιώσα νεολαία τους έχει γυρίσει την πλάτη οριστικά και αμετάκλητα. Ας το πάρουν χαμπάρι, κι ας μη χάνουν την ώρα τους! Ο… σκουπιδοτενεκές της Ιστορίας περιμένει αυτούς και τις σάπιες ιδέες τους. Ας βιαστούν, λοιπόν, να πέσουν… μέσα στον κάδο δια παντός, γιατί έχουν ήδη αργήσει!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.