Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ!

Το άγριο δούλεμα που στήνουν οι βο(υ)λευτές της ΝΔ προς τους ψηφοφόρους τους (τους οποίους θεωρούν… στουρνάρια), ότι… τα δίνουν όλα κατ...


Το άγριο δούλεμα που στήνουν οι βο(υ)λευτές της ΝΔ προς τους ψηφοφόρους τους (τους οποίους θεωρούν… στουρνάρια), ότι… τα δίνουν όλα κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησής τους, αποκαλύπτει ο «Βηματοδότης» του καθεστωτικού «Βήματος».  Διαβάστε και φρίξτε με τη θρασύτητά τους:

«Ξέρετε ποιος ήταν ο πιο δημοφιλής υπουργός ανάμεσα σε όλους τους άλλους πολιτικούς τα Χριστούγεννα; Ο κ. Ι. Στουρνάρας. Ναι, δεν διαβάσατε λάθος. Ο υπουργός Οικονομικών δέχθηκε τις περισσότερες… εκκλήσεις από γαλάζιους  βουλευτές (συνήθως απ’ αυτούς που γκρινιάζουν στις τηλεοράσεις εναντίον του), αλλά και από υπουργούς να… φωτογραφηθούν μαζί του: «Γιατί τη θέλεις τη φωτογραφία, τη στιγμή που μου επιτίθεσαι συνεχώς;» ήταν το σύνηθες ερώτημα που έκανε ο κ. Στουρνάρας στους βουλευτές και υπουργούς. Όντως ήταν ένας γρίφος για τον υπουργό Οικονομικών. Τη μια να τον βρίζουν και να ζητούν να φύγει από την κυβέρνηση και από την άλλη να θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί του; Τον γρίφο έλυσε (άθελά του) ένας βουλευτής περιφέρειας: «Θέλω τη φωτογραφία μαζί σου για να τη δείξω στους ψηφοφόρους μου όταν πάω Χριστούγεννα στην εκλογική μου περιφέρεια και να τους πως ότι “εγώ τα χώνω στον Στουρνάρα, αλλά δεν με ακούει”. Και έτσι θα περάσω ήρεμα Χριστούγεννα. Γιατί, υπουργέ μου, είναι αγριεμένοι μαζί μου». Αφήστε που ένας άλλος γαλάζιος βουλευτής που έβγαλε με το κινητό του μία φωτογραφία με τον υπουργό και δεν πέτυχε ξαναγύρισε στο υπουργείο Οικονομικών αυτή τη φορά με… ψηφιακή επαγγελματική φωτογραφική μηχανή για να βγάλει μαζί του «καθαρή» φωτογραφία».

Έρχονται εκλογές. Μην τους λυπάστε τους πολιτικούς απατεώνες, γιατί και πάλι θα σας κοροϊδέψουν με την πρώτη ευκαιρία! Γιατί την κοροϊδία την έχουν στο αίμα τους. Δώστε τους, λοιπόν, να καταλάβουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.