Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ: Η ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ...!!!

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΣΟΥ... Μια… ρατσιστική δήλωση («ρατσιστικό παραλήρημα», σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ...


ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΣΟΥ...

Μια… ρατσιστική δήλωση («ρατσιστικό παραλήρημα», σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ) του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Σγουρού, είχαμε χθες σε εκδήλωση του ομίλου Μαρινόπουλος: «Αν με ρωτούσε κανείς τι παράγεται εδώ στην Αττική θα του έλεγα ότι έχουμε πολλούς μετανάστες, αλλά δυστυχώς αυτοί δεν ανεβαίνουν στα ράφια».

Δεν είδαμε βέβαια το κόμμα στο οποίο ανήκει, το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, που τόσους και τόσους… αγώνες έχει κάνει τελευταία κατά του… ρατσισμού και του… φασισμού, να αποδοκιμάσει τον εκλεκτό του. Κι ούτε πρόκειται να το δούμε! Γιατί η δήλωση του Σγουρού δεν έγινε καθόλου τυχαία, είχε σκοπιμότητα.

Ποια; Ο Σγουρός –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα είναι κοινός υποψήφιος περιφερειάρχης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ στις εκλογές του Μαΐου, και ως παλιά καραβάνα στην πολιτική, γνωρίζει πολύ καλά ότι ο βασικός του αντίπαλος θα είναι ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής. Έκανε, λοιπόν, τη «ρατσιστική» δήλωση μήπως τσιμπήσουν οι πολυπληθείς ψηφοφόροι του Κινήματος και του ρίξουν καμιά ψήφο! Η γνώμη μας είναι, ότι άδικα ελπίζει, αφήστε δε που… εκτέθηκε και στους… προοδευτικούς κύκλους!

(ΥΓ): Τι θα γινόταν αν είχε κάνει τέτοια δήλωση βουλευτής της Χρυσής Αυγής; Μήπως θα ήταν ήδη στον Κορυδαλλό;http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.