Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

110.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΕΛΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ…ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΩΡΕ; ΣΤΗΝ Σ.ΑΡΑΒΙΑ!

Από την έναρξη της επιχείρησης «Ξένιος Ζεύς» και δώθε, είθισται κάθε μήνα το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ να ανακοινώνει στατιστικά στοιχεία για τι...


Από την έναρξη της επιχείρησης «Ξένιος Ζεύς» και δώθε, είθισται κάθε μήνα το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ να ανακοινώνει στατιστικά στοιχεία για τις απελάσεις των λαθρομεταναστών. Στην τελευταία ετήσια ανακοίνωση πεπραγμένων, το ΠΡΟ-ΠΟ θριαμβολογούσε ότι από τον Αύγουστο του 2012 μέχρι τον Αύγουστο του 2013 απελάθηκαν περίπου 12.000 λαθρομετανάστες, αλλά αν διάβαζε κανείς τις λεπτομέρειες θα διαπίστωνε ότι τουλάχιστον οι μισοί έφυγαν από την Ελλάδα εθελοντικά, με τα χρηματοδοτούμενα από την Ε.Ε. προγράμματα εθελοντικού επαναπατρισμού.

Πως λύνουν το πρόβλημα άλλες χώρες; Ας δούμε το πρόσφατο παράδειγμα της Σαουδικής Αραβίας. Όπως ανακοίνωσαν επισήμως οι αρχές της χώρας αυτής, από τις 4 Νοεμβρίου που ξεκίνησε η εκστρατεία κατά των λαθρομεταναστών μέχρι σήμερα, έχουν απελαθεί συνολικά 110.000 λαθρό!

Όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση της χώρας, η εκστρατεία αυτή έχει στόχο εξασφαλιστούν θέσεις εργασίας για τους Σαουδάραβες, καθώς το ποσοστό ανεργίας βρίσκεται στο 12%.

Αυτά, για να μη μας δουλεύει ο κάθε Σαμαράς και ο κάθε Δένδιας! ethnikismos.net

1 σχόλιο

  1. Και υπ' όψιν ότι είναι και ομόθρησκοί τους. Δεν ισχύει η μουσουλμανική αδελφοσύνη στην χώρα που γενήθηκε ο προφήτης. Είναι καλή μόνο για το προσκύνημα στην Μέκκα και για ....εξαγωγή σε χώρες όπως η Ελλάς ας πούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.