Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕ'Ι'ΤΣ ΚΑΙ Η ΡΕΑΛ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ NA METONOMAΣΤΕΙ ΣΕ MICROSOFT ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ

Σε διαπραγματεύσεις βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης με τον μεγιστάνα της πληφορικής Μπιλ Γκέιτς προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα ονοματοδ...


Σε διαπραγματεύσεις βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης με τον μεγιστάνα της πληφορικής Μπιλ Γκέιτς προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα ονοματοδοσίας και να γίνει χορηγός του σταδίου, με αποτέλεσμα ένα από τα πιο διάσημα γήπεδα του κόσμου, το Μπερναμπέου να μετονομαστεί σε MicrosoftΜπερναμπέου.

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, οι διαπραγματεύσεις μόλις ξεκίνησαν και δεν αναμένεται να ληφθεί κάποια συγκεκριμένη απόφαση μέχρι τα μέσα του 2014.

Το βέβαιο είναι πως η Microsoft θα χρειαστεί αν δώσει αρκετά χρήματα προκειμένου να υπάρξει συμφωνία, κάτι που θα βοηθήσει οικονομικά τόσο την εταιρεία όσο και την Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο ρεπορτάζ των ισπανικών μέσων αναφέρεται πως πιθανό σε αυτή την κίνηση να υπάρξουν αντιδράσεις των οπαδών της Ρεάλ, καθώς η ιστορία αυτού του γηπέδου είναι τεράστια, ενώ το όνομά του είναι από τους σπουδαιότερους προέδρους της ομάδας, τον Σαντιάγο Μπερναμπέου.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.