Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΘΩΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΥΓΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ MARFIN!

Στις 9 Δεκεμβρίου, φτάνει στο ακροατήριο η υπόθεση του εμπρησμού της Marfin, στην οποία κάηκαν ζωντανοί τρεις συνάνθρωποί μας και μια α...


Στις 9 Δεκεμβρίου, φτάνει στο ακροατήριο η υπόθεση του εμπρησμού της Marfin, στην οποία κάηκαν ζωντανοί τρεις συνάνθρωποί μας και μια αγέννητη ψυχή (η μία υπάλληλος που κάηκε ήταν έγκυος). Κατηγορούμενος είναι ο «κοινωνικός αγωνιστής» Θεόδωρος Σίψας, ο οποίος καίτοι είναι κατηγορούμενος για τη στυγερή δολοφονία (άρα υπάρχουν ικανά στοιχεία εις βάρος του), κυκλοφορεί ελεύθερος!!!

Κι όπως συμβαίνει συνήθως σε υποθέσεις κομμουνιστικής τρομοκρατίας, ο ΣΥΡΙΖΑ άρχισε και πάλι το βιολάκι του, την επιχείρηση αθώωσης του κατηγορουμένου! Έτσι, με χθεσινό της δημοσίευμα, με τίτλο «Η περίεργη αστυνομική έρευνα για τη Marfin», η επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, μιλάει για «αστυνομική προχειρότητα», «στοιχεία της αστυνομικής έρευνας που δημιουργούν πολλά ερωτηματικά», και υποστηρίζει ότι «τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας περιπλέκουν πολύ την κατάσταση», «κάτι δεν πάει καλά με τον φάκελο της αστυνομίας» και καταλήγει στην… αθώωση του κατηγορουμένου, λόγω αμφιβολιών:   

«Από την άλλη μεριά, αυτά που είδαμε μας δημιούργησαν έντονες αμφιβολίες για το κατά πόσον η αστυνομία έχει εκτελέσει το καθήκον της. Έχοντας μάλιστα στο μυαλό μας περιπτώσεις όπως αυτές του Ζέρβα και των «πράσινων παπουτσιών» θεωρήσαμε ότι ήταν σωστό να δημοσιεύσουμε τις παρατηρήσεις μας, αφού εδώ και περίπου ένα μήνα αναπαράγονται δημοσιεύματα που προδικάζουν την ενοχή του Θεόδωρου Σίψα, ενός ανθρώπου που αν είναι αθώος (και ως τέτοιος πρέπει να αντιμετωπίζεται μέχρι το πέρας της δίκης) θα έχει τιμωρηθεί για κάτι που δεν έχει κάνει…».

Περίμενε κανείς τίποτα διαφορετικό από τους «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους» του ΣΥΡΙΖΑ;

(ΥΓ) 1: Άραγε θα τολμήσουν να εμφανισθούν στη δίκη στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ; Για να δούμε…
(ΥΓ) 2: Ενώ ο βασικός κατηγορούμενος για τον εμπρησμό σουλατσάρει ελεύθερος, ο Αρχηγός και δύο βουλευτές του δευτέρου κόμματος της χώρας, είναι στη φυλακή!!! \
0001 (1)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.