Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.... ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ 21ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ... ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ";;;

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 21χρονου, υπηκόου Αλβανίας, που διαπράχτηκε την 31-10-2013 στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού, καθώς χθες το μεσημέρι ...

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 21χρονου, υπηκόου Αλβανίας, που διαπράχτηκε την 31-10-2013 στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού, καθώς χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάτων στην αγροτική περιοχή Άγιος Κωνσταντίνος Σπάτων Αττικής συνελήφθησαν οι δυο δράστες.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 24 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία με πρόθεση.

Ειδικότερα, μετά από μεθοδική και συστηματική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολλογίου, προέκυψε ότι απογευματινές ώρες της 31-10-2013, στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού, ο 21χρονος Αλβανος συναντήθηκε έξω από κατάστημα, με τον 24χρονο ομοεθνή του. Στη συνέχεια διαπληκτίστηκαν για μεταξύ τους προσωπικές διαφορές, με αποτέλεσμα ο 24χρονος να τραυματίσει θανάσιμα με μαχαίρι τον 21χρονο.

Τον δράστη βοήθησε ο 26χρονος ξάδερφος του, ο οποίος βρισκόταν εντός του καταστήματος και όταν επιχείρησαν άλλοι θαμώνες να τον ακινητοποιήσουν, αυτός τους παρεμπόδισε και στη συνέχεια διέφυγαν μαζί. Οι δράστες και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολλογίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.