Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΕΙΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΑΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ, ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΗΝ!

ethnikismos.net_ Επίσημη θέση υπέρ των απηνών διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής από την αμερικανο-σιωνιστοκίνητη χουντάρα του Σαμαρά, πήρε ...


ethnikismos.net_ Επίσημη θέση υπέρ των απηνών διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής από την αμερικανο-σιωνιστοκίνητη χουντάρα του Σαμαρά, πήρε εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζεν Ψάκι, απαντώντας σε ερώτηση για τις συλλήψεις στελεχών της Χρυσής Αυγής. Ιδού:

«Χαιρετίζουμε την ισχυρή στάση της ελληνικής κυβέρνησης κατά της βίας των εξτρεμιστών της Χρυσής Αυγής. Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ καταδίκασε δηλώσεις και ενέργειες που αποδίδονται στο κόμμα της Χρυσής Αυγής που δείχνει να επιδιώκει την υποκίνηση της ξενοφοβίας, της εχθρότητας προς τις μειονότητες και τον αντισημιτισμό. Τα φαινόμενα αυτά μας ανησυχούν βαθύτατα».

Απολύτως λογική και αναμενόμενη δήλωση, αφού αυτοί (οι αμερικανοσιωνιστές) διέταξαν τις διώξεις!
Προφανώς δε, το υπερατλαντικό αυτό μήνυμα ελήφθη από την «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη, που μέσα στη νύχτα αποφάσισε την προφυλάκιση (!!!) του Αρχηγού του κινήματος!

(ΥΓ): Αλήθεια, γιατί οι αμερικανοσιωνιστές δεν απαιτούν διώξεις και του ΚΚΕ (δε μιλάμε για τον ΣΥΡΙΖΑ…), που εμφανίζεται ως «αντιαμερικανικό» και «αντιμπεριαλιστικό» κόμμα; Μήπως γιατί πίσω απ’ αυτό το προσωπείο κρύβεται ο… αμερικανοκομμουνισμός;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.