Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΤΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ) ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΗΦΘΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ!

Το θέατρο του παραλόγου παίζει αυτές τις ημέρες η θλιβερή μνημονιακή συγκυβέρνηση, προς εξαπάτηση του ελληνικού λαού. Έτσι, τα πρόθυμα ...


Το θέατρο του παραλόγου παίζει αυτές τις ημέρες η θλιβερή μνημονιακή συγκυβέρνηση, προς εξαπάτηση του ελληνικού λαού. Έτσι, τα πρόθυμα παπαγαλάκια κυκλοφορούν την «είδηση» ότι «η κυβέρνηση απειλεί με εκλογές αν η Τρόικα ζητήσει καινούργια μέτρα»!!!

Προς την κατεύθυνση αυτή, διαρρέουν και την «είδηση», ότι δήθεν ο φον Αντωνάκης ο πανικόβλητος, μετέφερε την απειλή του για εκλογές στη συνάντηση που είχε με τον ισχυρό άνδρα του Euro Working Group Τόμας Βίζερ. Στο στημένο παιχνίδι συμμετέχει ασφαλώς και ο πασοκοκράτης αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Ντούτσε, ο οποίος δήλωσε: «νέα μέτρα δεν είναι δυνατόν να συζητηθούν όχι μόνο γιατί δε θα περάσουν αλλά και γιατί δημιουργούν φαύλο κύκλο και επιτείνουν την ύφεση και κάτι τέτοιο δεν είναι ανεκτό». Αλλά και ο «πιο μνημονιακός υπουργός της κυβέρνησης» (ο αυτοχαρακτηρισμός ανήκει στον ίδιον…), Άδωνις ο… αρχαιοπρεπής, ο οποίος μιλώντας στο ΣΚΑΪ είπε ότι «εάν η Τόικα ζητήσει από την κυβέρνηση να εφαρμόσει νέα οριζόντια μέτρα, τότε πρέπει να αποφασίσει ο λαός με εκλογές».
Ποια είναι η αλήθεια;

Όσο μπορούν να σηκωθούν τα πόδια και να χτυπήσουν το κεφάλι, άλλο τόσο μπορούν οι εγχώριοι επιστάτες των διεθνών τοκογλύφων να απειλήσουν τα αφεντικά τους! Ακούς εκεί να απειλήσουν!

Αυτοί δεν είναι εις θέση να απειλούν, παρά μόνο να εκτελούν (διαταγές)! Πουλάνε «αντίσταση» στους αφελείς! Γιατί αυτή τη στιγμή δεν τίθεται θέμα νέων μέτρων. Αυτό το ξεκαθάρισε προ ολίγων ημερών ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπάουμ, σε συνέντευξη τύπου μετά τη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, ο οποίος είπε πως τον Δεκέμβριο ή το πολύ τον Ιανουάριο, μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας αξιολόγησης από την τρόικα, θα κριθεί εάν υπάρχει δημοσιονομικό κενό και σε ποιο ακριβές μέγεθος, οπότε θα αποφασιστεί και αν υπάρχει η ανάγκη για νέα δημοσιονομικά μέτρα: «Ελπίζουμε ότι θα αξιολογήσουμε την πορεία του προγράμματος στο Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο, περιλαμβανομένου του όποιου χρηματοδοτικού κενού στο τέλος του προγράμματος. Οι ανάγκες της Ελλάδας πέραν του επόμενου έτους θα αξιολογηθούν το 2014». Και βέβαια, είναι σίγουρο πως τότε θα τους διατάξουν (κι όχι «ζητήσουν») οι διεθνείς τοκογλύφοι να πάρουν τα νέα μέτρα, υπογράφοντας κι ένα Μνημόνιο ακόμα…

Αλλού αυτά, λοιπόν, Αντωνάκη, Ντούτσε κ.λπ. «αντιστασιακοί» της δεκάρας!

(ΥΓ): Υπάρχει κι άλλη μια ανάγνωση της «αντίστασης». Ότι οι τοκογλύφοι διέταξαν τα ανδρείκελα να κάνουν εκλογές, με σημαία την «αντίσταση στα νέα μέτρα», κι αν τις κερδίσουν να τα πάρουν μετά απ’ αυτές, όταν «μετά την απομάκρυνση από το ταμείο (την κάλπη) ουδέν λάθος αναγνωρίζεται»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.