Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΡΟ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΧΩΡΙ ΤΩΝ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ..!!!

Προσκυνηματική επίσκεψη (τύπου Καραμανλή στον Άι-Στράτη…) στο κομμουνιστοχώρι «Μπελογιάννης», που βρίσκεται 60 χιλιόμετρα ανατολικά της ...


Προσκυνηματική επίσκεψη (τύπου Καραμανλή στον Άι-Στράτη…) στο κομμουνιστοχώρι «Μπελογιάννης», που βρίσκεται 60 χιλιόμετρα ανατολικά της Βουδαπέστης, πραγματοποίησε ο ψοφοδεξιούλης υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα αποδήμου ελληνισμού, Κυριάκος Γεροντόπουλος (αυτός που ήταν και στα εγκαίνια του μουσείου του Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη).

Το κομμουνιστοχώρι χτίστηκε το 1952, για να στεγάσει 1850 ελληνόφωνους κομμουνιστοσυμμορίτες που μετά την συντριβή τους στον συμμοριτοπόλεμο κατέφυγαν στην Ουγγαρία και μετονομάστηκε σε χωριό «Μπελογιάννης» μετά την εκτέλεση του Ν. Μπελογιάννη επί εσχάτη προδοσία και κατασκοπεία. Ιδού τι δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος αυτών που πρώτοι έκαναν μνημόσυνο στον Άρη Βελουχιώτη:

«Είμαι πολύ συγκινημένος που βρίσκομαι στο χωριό αυτό και σας ευχαριστώ από καρδιάς για την θερμή υποδοχή αλλά και γιατί κρατάτε σ’ αυτήν εδώ την γωνιά τον ελληνισμό και τον μεταδίδετε στα παιδιά και τα εγγόνια σας».

Αυτή ήταν, αυτή είναι και τέτοια θα παραμείνει, τίμιοι πατριώτες, η ψοφοδεξιά Νουδούλα. Είναι χαλασμένη εκ κατασκευής και δε διορθώνεται με τίποτα! Θα διώκει και θα φυλακίζει (!!!) τους εθνικιστές και θα προσκυνάει τους κομμουνιστές! ethnikismos.net

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.