Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ... ΚΟΡΟΪΔΟ ΕΙΝΑΙ;;; ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ!!!

Όπως αναφέρει το thestival στην εξέδρα των επισήμων βρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο ΓΓ Δημοσίων ...

Όπως αναφέρει το thestival στην εξέδρα των επισήμων βρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο ΓΓ Δημοσίων Έργων, Στράτος Σιμόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Θεοφάνης Παππάς και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Απών ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

To δήμο εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Αντώνης Καρούμπης.

Μετά το πέρας της παρέλασης, κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στην οδό Τσιμισκή για να καμαρώσει τους μαθητές, θέλησε να τους προσεγγίσει, ωστόσο, οι δυνάμεις της αστυνομίας δεν επέτρεψαν σε γονείς και συγγενείς να πάνε κοντά στην εξέδρα, μέχρι να αποχωρήσουν οι επίσημοι.

4 σχόλια

  1. ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους εχει πια;σει φοβος και τρομος,λαθος αρθογραφε ο γερο μπεκρουλιακας δεν πειγε γιατι θα αρπαζε τοις μουντζες του και το γιουχαρισμα του κοσμου αφτος μονο στην παρελαη τον ομοφιλοφιλων θα παη εκει ειναι ποια ασφαλεις θα τον προστατεψουν οι κιναιδοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να πάει να κάνει ο τουρκόσπορος ρε παιδιά;; Να τιμήσει τους Ήρωες του 40;; Αυτός μόνο το "οθωμανικό" φχαριστιέται και πηγαίνει τρέχοντας και οικοιοθελώς να του το προσφέρουν οι μογγόλοι του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. sta @@@@@@@ mas ki ean den pige..ean pigene tha toy ekfendoniza RUKETA ME SKATA stin kolofatsa toy PRODOTI ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.