Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑΣΜΕΝΗ ΣΑΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗ ΣΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ... ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ...

Έχει φτάσει κι έχει ξεπεράσει τα όρια του τρόμου και του πανικού το σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς, εξαιτίας του φαινομένου Χρυσή Αυγή ...


Έχει φτάσει κι έχει ξεπεράσει τα όρια του τρόμου και του πανικού το σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς, εξαιτίας του φαινομένου Χρυσή Αυγή κι όχι μόνο για το παρόν, αλλά προπάντων για το μέλλον. Διότι βλέπετε, η Χρυσή Αυγή έχει κατακτήσει την Ελληνική νεολαία κι ως γνωστόν όποιος έχει μαζί του τη νεολαία έχει και λαμπρό μέλλον.

Σκέφτηκαν λοιπόν πολύ οι (ανεγκέφαλοι)… εγκέφαλοι του ΚΚΕ και to ΠΑΜΕ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝhttp://www.edupame.gr/%CE%95%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%84%CE%B5%CF%82/Tags/%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE και επιβραβεύουν την δράση της ΚΝΕ να “χρωματίζει” με τα σύμβολα του μίσους που εκπροσωπούν, τους τοίχους των σχολείων ή το να μοιράζουν διανομή φυλλαδίων πολιτικού περιεχομένου στις εισόδους των Σχολείων, σε μια φαιδρή προσπάθεια να πείσουν τους μαθητές πως αξίζει να ασχοληθούν με αυτούς παρά με τα μαθήματά τους!
Βεβαίως τα παπαγαλάκια του συστήματος, τα ΜΜΕ, τον τελευταίο καιρό τροφοδότησαν την κοινωνία με ειδήσεις πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διεισδύει στην μαθητική νεολαία, και αυτό “νομιμοποίησε” πολιτικούς ακόλουθους εγκληματιών της ανθρωπότητας να ξαμοληθούν στα σχολεία!

Στα ίδια σχολεία όμως που γράφουν τις βρωμιές τους, υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις, γραφική ύλη, αναλώσιμα, φθορές κλπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.