Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΧΘΕΣ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ: ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΑ ΕΔΩ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ - ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΙΟΥ» Δ. ΨΑΡΡΑ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ...

Εκπληκτική ήταν η ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη, στις 11.20 χθές την νύχτα στην Βουλή, κατά την διάρκεια της συζητήσεως του Νομοσχεδίου για τ...

Εκπληκτική ήταν η ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη, στις 11.20 χθές την νύχτα στην Βουλή, κατά την διάρκεια της συζητήσεως του Νομοσχεδίου για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Ο «Στόχος» βρήκε τα ακριβή πρακτικά και δημοσιεύει ευθύς αμέσως τί ακριβώς είπε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής για το φιάσκο της παράνομης προφυλακίσεως του Αρχηγού και δύο βουλευτών του Κόμματος των Ελλήνων Εθνικιστών από το Διεθνές Εβραϊκό Λόμπυ και τα εδώ τσιράκια του...

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: «Θέλω από αυτό εδώ το Βήμα να καταγγείλω ένα γεγονός: Πριν από ενάμισι και πλέον μήνα είχα γράψει ένα άρθρο στην εφημερίδα της Χρυσής Αυγής, όπου αναφερόμουν με στοιχεία -στοιχεία σχετιζόμενα με την γεωπολιτική- και επεξηγούσα για ποιο λόγο δεν μπορεί να προχωρήσει μία τέτοια ενεργειακή και ενδεχομένως αμυντική συμφωνία.
Και δεν πέρασαν λίγες ημέρες μέχρι τη στιγμή που μου απάντησε ο Πρόεδρος τηςAmerican Jewish Committee, ο επικεφαλής του εβραϊκού λόμπι στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Δαβίδ Χάρις. Μου προξένησε μεγάλο ενδιαφέρον η απάντησή του. Περίμενα να διαβάσω κάποια στοιχεία επί της ουσίας, αναφερόμενα στη γεωπολιτική, αλλά διάβασα μόνο ύβρεις. Διάβασα, επίσης, και μία προσταγή προς τους Ελλαδίτες παράγοντες, τους κυβερνητικούς, ότι πρέπει να τελειώνουν με τη Χρυσή Αυγή.
Δεν είναι τυχαίο ότι λίγο καιρό αργότερα ήρθαν αυτές οι παράνομες διώξεις, αυτή η σκευωρία εις βάρος του κόμματός μου, που έχει στείλει εντελώς παράνομα στη φυλακή αυτή τη στιγμή τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής μας ομάδος, τον Κοινοβουλευτικό μας εκπρόσωπο και έναν ακόμα βουλευτή μας.
Δεν είναι τυχαίο  ότι ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, ο κ. Ρουπακιώτης, αναφέρθηκε σε αυτό το γεγονός, στο οποίο αναφέρομαι και εγώ τώρα. Είπε ότι υπήρχαν πιέσεις προς τον κ. Σαμαρά, υπήρχαν πιέσεις προς την Ελλαδική Κυβέρνηση να διωχθούν οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, συγκεκριμένα από την Commission, δηλαδή από τους ευρωπαίους τοκογλύφους, από τους Αμερικανούς αλλά και από το εβραϊκό λόμπι των Ηνωμένων Πολιτειών.
Επαληθεύομαι, λοιπόν, από έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι ιδεολογικός μου αντίπαλος. Ιδεολογικά μας χωρίζει χάος, ενδεχομένως. Ανήκει στην αριστερά. Είναι, όμως, ένας άνθρωπος που πιστεύει στην ελευθερία του λόγου και τιμά τα παντελόνια του. Αυτή είναι η ουσία. Να μιλάμε ουσιαστικά και λαϊκά σε αυτή την αίθουσα.
Ετέθη προηγουμένως ένα ζήτημα όσον αφορά τα ενεργειακά αποθέματα των ενόπλων δυνάμεων. Εδώ η Χρυσή Αυγή είναι αδιαπραγμάτευτη. Οι ένοπλες δυνάμεις πρέπει με κάθε τίμημα να παραμείνουν ενεργειακά αυτάρκεις και να είναι πανέτοιμες για κάθε ενδεχόμενο.
Θα καταψηφίσουμε το παρόν νομοσχέδιο.
Στηρίζουμε με κάθε μέσο την ανάπτυξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας αλλά αυτό δεν πρέπει σε καμμία περίπτωση να αφήνει εκτός την ανάπτυξη εγχώριας τεχνογνωσίας, διότι στην προκείμενη περίπτωση το όλο νομοσχέδιο έχει συνταχθεί κατ’ εντολή της τρόικα. Βούλησή της είναι να ηγηθεί σε μία «νέα» τεχνολογική επανάσταση, ώστε να υφαρπάξει οικονομικά οφέλη από την εγκατάσταση όλων αυτών των συστημάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. 
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή καταψηφίζει το παρόν νομοσχέδιο.
Όλες οι μορφές παραγωγής ενέργειας θα πρέπει να λειτουργούν συμπληρωματικά η μία προς την άλλη, σε πλήρη αρμονία, για να προσφέρεται επάρκεια εφοδιασμού με χαμηλό κόστος παραγωγής και χαμηλές τιμές διάθεσης, παράλληλα με τον απόλυτο σεβασμό της χρήσης τους, όσον αφορά το περιβάλλον.
Να πάω στο πιο ουσιαστικό ζήτημα της σημερινής συζήτησης που είναι η παράνομη, ως φωτογραφική θα έλεγα, αντισυνταγματική τροπολογία που έφερε ο Υπουργός των Εσωτερικών. Πρόκειται για μία τροπολογία εντελώς άσχετη με το ζήτημα το οποίο συζητούμε.
Τον καλούμε να την αποσύρει.
Προκαλέι αίσθηση, βέβαια, ότι και οι λαλίστατοι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης που μέχρι σήμερα όποτε ερχόταν μία άσχετη τροπολογία προς συζήτηση διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους, σήμερα δε είπαν απολύτως τίποτα. Δεν μας κάνει καμμία αίσθηση αυτό το γεγονός, ότι δηλαδή ολόκληρο το αντι-συνταγματικό τόξο έχει ενωθεί στην προκείμενη περίπτωση κατά της Χρυσής Αυγής.
Δεν μας πτοείτε με αυτό τον τρόπο. Εμείς έχουμε καταθέσει σχέδιο νόμου, έχουμε καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση νόμου εδώ και ένα χρόνο, μέσω της οποίας προτείνουμε να καταργηθούν οι κρατικές χρηματοδοτήσεις προς όλα τα κόμματα. Επαναφέρουμε την πρότασή μας αυτή μέσω τροπολογίας και σήμερα. Λέμε ότι εν καιρώ μνημονίου, όταν ο ελληνικός λαός πένεται, όταν ο ελληνικός λαός υποφέρει είναι απαράδεκτο να χρηματοδοτούνται τα κόμματα. Αυτή είναι η πρόταση της Χρυσής Αυγής.
Δεν θα μας προξενήσει κανένα απολύτως πρόβλημα αυτή η παράνομη διάταξη, αυτή η αντισυνταγματική τροπολογία, ακόμα και αν εφαρμοστεί. Εμείς θα την πολεμήσουμε. Θα φτάσουμε μέχρι το Συμβουλίο της Επικρατείας. Ακόμα και αν εφαρμοστεί, όμως, δεν θα μας προξενήσει κανένα απολύτως πρόβλημα στο νόμιμο πολιτικό μας αγώνα, διότι αυτός ο αγώνας διεξάγεται περί αρετής και όχι περί χρημάτων. Αυτή είναι η πεμπτουσία του νόμιμου πολιτικού αγώνα της Χρυσής Αυγής.
Σας ζητούμε, λοιπόν, να αποσύρετε αυτή την τροπολογία και για λόγους πολιτικούς αν θέλετε, διότι πλέον όλος ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει απόλυτα ποιο θέατρο παίζετε μέσα σε αυτή την αίθουσα, ότι σκοπός όλων σας είναι να αφοπλίσετε πολιτικά τη Χρυσή Αυγή. Σκοπός όλων σας είναι να μας θέσετε εκτός εκλογών. Οι διαρροές ήδη είναι πολλές. Κάτι τέτοιο όμως δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, εάν πρώτα δεν πάρετε την απόφαση να καταλύσετε το ίδιο το Σύνταγμα των Ελλήνων.
Θεωρώ την παρούσα ομιλία ιστορική, διότι είναι η πρώτη φορά στα χρονικά του ελληνικού Κοινοβουλίου που ομιλεί ένας αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, διότι ο επίσημοςΚοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματός μας αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη φυλακή. Το ίδιο και ένας ακόμα Βουλευτής μας, το ίδιο κυρίως ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής  μας ομάδας.
 Και οι τρεις αυτοί άνδρες είναι φυλακισμένοι στα κάτεργα μιας άθλιας και ξενόδουλης εξουσίας, η οποία έχει ισοπεδώσει τον ελληνικό λαό, η οποία –θα επιμένω να το λέω- ξεπουλά την πατρίδα μας.
Θεωρώ αυτό το δημόσιο Βήμα το οποίο διαθέτω και το τελευταίο, αποκλεισμένος ων από όλα τα Μέσα Ενημέρωσης, από όλα τα κανάλια, τις εφημερίδες, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της διαπλοκής.
Επομένως, θέλω στο λίγο χρόνο που μου απομένει να μιλήσω στον ελληνικό λαό και να αποκαλύψω αυτήν την άθλια σκευωρία, να αποδείξω πως οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής είναι παράνομες, είναι αντισυνταγματικές, είναι κάτι πρωτοφανές στη σύγχρονη πολιτική ιστορία της Ελλάδος.
Θέλω να πω πως όλα ξεκίνησαν με ένα άθλιο πόρισμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας, το οποίο –θα πρέπει να ξέρουν όλοι όσοι μας ακούν αυτήν τη στιγμή- βασίζεται σε ένα ψευδεπίγραφο κείμενο.
Η ίδια η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, η οποία είχε αναγνωρίσει το επίσημο καταστατικό της Χρυσής Αυγής, μας διώκει αυτήν τη στιγμή εμφανίζοντας ένα κείμενο άθλιο, χειρόγραφο, ψευδεπίγραφο με ζωγραφικά σχέδια επάνω. Για τέτοια αθλιότητα μιλάμε. Με μια καρικατούρα διώκονται Βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου από ένα Ανώτατο Δικαστήριο, το οποίο οφείλω να πω ότι έχει λάβει συγκεκριμένες πολιτικές εντολές. Θα το αναλύσω και αυτό.
Βέβαια, να υπενθυμίσω ότι το δήθεν πόρισμα του Αρείου Πάγου πάνω στο οποίο βασίζεται όλο το κατηγορητήριο κατά της Χρυσής Αυγής έχει βάση και στην ουσία είναι αντίγραφο μιας καταθέσεως ενός ψευδομάρτυρα, του δημοσιογράφου Ψαρρά της «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ», πρώην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ», νυν «ΒΗΜΑΤΟΣ» ή «ΈΘΝΟΥΣ». Δεν θυμάμαι, διότι όλα αυτά τα έντυπα της διαπλοκής έχουν μια κοινή γραμμή, να πλήξουν τη Χρυσή Αυγή.
Θα φέρω ένα παράδειγμα για να κατανοήσει και ο Έλληνας τηλεθεατής που μας παρακολουθεί. Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, ένας ανθέλληνας δημοσιογράφος, ένας δημοσιογράφος που προωθεί τη φιλοσκοπιανή προπαγάνδα λέει στην κατάθεσή του: «Για τη Χρυσή Αυγή η βία είναι το μήνυμα και όχι το μέσο». Πώς ολοκληρώνεται το πόρισμα και το κατηγορητήριο του Αρείου Πάγου εις βάρος μας; Ολοκληρώνεται με την ίδια ακριβώς φράση στην καθαρεύουσα: «Η βία για τα μέλη της Χρυσής Αυγής είναι το μήνυμα και όχι το μέσον επίτευξης των όποιων επιδιώξεων τους».
Οφείλω να κάνω μια αποκάλυψη, η οποία έχει τεράστια πολιτική βαρύτητα. Ο άνθρωπος, ο δικαστικός που έλαβε εντολή να συντάξει αυτό το πόρισμα, ονόματι Βουρλιώτης, είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος είχε εργαστεί ως σύμβουλος του Υπουργού Πετσάλνικου, που ως Υπουργός Δικαιοσύνης κάποτε είχε φέρει σε αυτήν την Αίθουσα τον κατάπτυστο νόμο Περί Ευθύνης Υπουργών, το πιο άθλιο νομοθέτημα, το οποίο θεσμοθέτησε τη διαφθορά ως πολιτική πράξη. Ένας κατάπτυστος νόμος που απάλλαξε τους κλέφτες και τους απατεώνες από τις όποιες ποινικές τους ευθύνες ήρθε στην πολιτική ζωή της χώρας από το ίδιο πρόσωπο που προκάλεσε την πιο αισχρή σκευωρία κατά ενός νομίμου πολιτικού κόμματος. Αυτή είναι μια αποκάλυψη, θεωρώ, βαρυσήμαντη.
Απόλυτη ευθύνη βεβαίως φέρει και ο πολιτικός του προϊστάμενος, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Αθανασίου, ο οποίος έχει διαπράξει κατά συρροήν το αδίκημα της κατάχρησης εξουσίας με παρεμβάσεις του στο έργο της δικαιοσύνης. Ομιλώ μετά λόγου γνώσεως. Απαιτώ την άρση του απορρήτου του Υπουργού Αθανασίου, διότι είναι μόνιμη τακτική του να καλεί στα τηλέφωνα δικαστικούς και να τους επιβάλλει την άποψη της πολιτικής εξουσίας. Δεν είναι τυχαίο ότι διόρισε δύο συντοπίτες του Λέσβιους, την Κουτζαμάνη και τον Βουρλιώτη, στο μεγαλύτερο συνταγματικό πραξικόπημα που έχει δει ποτέ η πολιτική ζωή της χώρας, το συνταγματικό πραξικόπημα κατά της Χρυσής Αυγής που ακυρώνει την πολιτική βούληση μισού εκατομμυρίου Ελλήνων.
Βεβαίως, ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, ο κ. Ρουπακιώτης, μίλησε με στοιχεία. Είπε πως πίσω από όλη αυτήν τη δίωξη είναι η Κομισιόν, είναι το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, είναι οι Αμερικανοί. Με βάση όλα τα παραπάνω, αποδεικνύεται ξεκάθαρα η σκευωρία. Αποδεικνύεται πως οι Σαμαράς, Δένδιας και Αθανασίου είναι οι πραγματικοί ένοχοι για εσχάτη προδοσία, διότι είναι εντολοδόχοι ξένων δυνάμεων. Έχουν καταλύσει το Σύνταγμα. Έχουν διαγράψει παράνομα την ετυμηγορία του ελληνικού λαού. Αυτή η άποψη που εκφέρω αυτήν τη στιγμή δεν βασίζεται σε καταθέσεις ψευδομαρτύρων, αλλά στα λόγια του ίδιου του πρώην Υπουργού της Δικαιοσύνης.
Έλεγε ο Πρωθυπουργός στο Ισραήλ και στις Ηνωμένες Πολιτείες: «Θα τους λιώσω. Θα τους εξαφανίσω. Θα τους συντρίψω». Απέτυχε παταγωδώς. Αυτήν τη στιγμή η Χρυσή Αυγή είναι πανίσχυρη. Δημοσκοπικά έχει μεγαλύτερες δυνάμεις απ’ όσες είχε πριν από αυτές τις άθλιες διώξεις.
 Ο ελληνικός λαός αγκάλιασε το κίνημά μας, επικρότησε την αγέρωχη στάση μας, κατανόησε πως είμαστε η μοναδική δύναμη εθνικής αντίστασης απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους και στα άθλια πολιτικά ανδρείκελα που τους εκπροσωπούν.
Ευχαριστώ».

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.