Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

24ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΡΑΝΕ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ, ΧΗΜΙΚΑ, HAARP, ΣΤΕΛΘ ΚΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΦΕΙ... ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ 7,2% ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...!!!

ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ ΣΤΟ 12,4%... ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ... ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ...


ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ ΣΤΟ 12,4%... ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ... ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ "ΦΡΕΝΑΡΕΤΕ"...;;; ΠΑΜΕ, ALCO  ΓΙΑ ΤΟ "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"

Με αναγωγή επί των εγκύρων στην εκτίμηση της πρόθεσης ψήφου που κάνουν οι αναλυτές της Alco, οι επιδόσεις των κομμάτων διαμορφώνονται ως εξής: Ν.Δ. 25,8%, ΣΥΡΙΖΑ 24,8%, Χρυσή Αυγή 7,2%, ΠΑΣΟΚ 7%, ΑΝ.ΕΛ. 5,7%, ΚΚΕ 5,3%, ΔΗΜ.ΑΡ. 4,4%, Οικολόγοι Πράσινοι 1,4%, άλλο κόμμα 6% και, τέλος, αναποφάσιστοι 12,4%.

2 σχόλια

  1. και πολύ σας είναι! Σας πήρε χαμπάρι ο κόσμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ δεν ψηφιζα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αλλά με αυτό που κάνουνε μου δώσανε να καταλάβω πως τους φοβούνται και για αυτό θέλουνε την εξόντωση του κινήματος αυτού.Και εγώ και όλοι το καταλάβαμε.Θα στηρίξω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ χωρίς καν να το σκεφτώ.Μόνο αυτοι είναι μαχητές της πολιτικής σκηνής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.