Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΦΙΣΟΚΟΛΗΣΗ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΡΕ... 20 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ... ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...!!!

Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΕΝΑ EMAIL ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ INDYMEDIA... ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ: Αποφασισμένοι ...


Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΕΝΑ EMAIL ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ INDYMEDIA... ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ:

Αποφασισμένοι να «ξηλώσουν» και να μετακινήσουν αστυνομικούς σε νευραλγικές θέσεις είναι οι άντρες της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ. Μέχρι στιγμής οι «αδιάφθοροι» της ΕΛΑΣ ελέγχουν είκοσι περίπου αστυνομικούς για οποιαδήποτε καταγγελία για υπόγειες διασυνδέσεις ύποπτων τμημάτων με μέλη της Χ.Α ενώ ελέγχονται επίσης και οι αστυνομικοί -φρουροί των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα ο αστυνομικός φρουρός του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή μετά από τις έρευνες της ΕΛΑΣ βρέθηκε ότι διέθετε στο σπίτι του ένα μίνι οπλοστάσιο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, σε βάρος του 55χρονου ανθυπαστυνόμου, για πλαστογραφία, πλαστογραφία πιστοποιητικών, παράνομη κατοχή όπλων και φυσιγγίων και παραβάσεις του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα, αφού στην κατοχή του βρέθηκαν δύο αυτοκίνητα που κατασχέθηκαν ως προϊόντα λαθρεμπορίας. Το ένα από τα δύο αυτοκίνητα θεωρείται πιθανόν ότι το χρησιμοποιούσε και ως περιπολικό- «μαϊμού». Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκε υλικό της Χρυσής Αυγής. Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο υπαρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Μετά τις νομότυπες έρευνες, στην οικία του 55χρονου, ο οποίος υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής, αποκαλύφθηκε και το μίνι οπλοστάσιο που διέθετε .

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ένας ακόμη αστυφύλακας, ηλικίας 25 ετών, ο οποίος υπηρετεί στην Αττική, καθώς σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή πυρομαχικών.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε προχθές από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ στο σπίτι του αστυφύλακα, ο οποίος είχε διατεθεί ως φρουρός σε βουλευτή της Χρυσής Αυγής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 35 φυσίγγια, διαμετρήματος 45mm, τα οποία κατείχε παράνομα.

Ο 25χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ σε βάρος του διατάχθηκε ΕΔΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.