Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

NEO ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ... ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

Σε άλλο ένα «χτύπημα» κατά της Μουσουλμανικής Αδελφότητας προχωράει η αιγυπτιακή κυβέρνηση καθώς, όπως μεταδίδει η εφημερίδα Αλ Ακμπάρ, ...

Σε άλλο ένα «χτύπημα» κατά της Μουσουλμανικής Αδελφότητας προχωράει η αιγυπτιακή κυβέρνηση καθώς, όπως μεταδίδει η εφημερίδα Αλ Ακμπάρ, αποφάσισε να προχωρήσει στη διάλυσή της ως Μη Κυβερνητική Οργάνωση.

«Η απόφαση του υπουργείου έχει εκδοθεί αλλά θα ανακοινωθεί σε συνέντευξη τύπου στις αρχές της επόμενης εβδομάδας» δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Κοινωνικής Αληλλεγγύης.

Η Μουσουλμανική Αδελφότητα είχε προχωρήσει στην καταχώρησή της ως ΜΚΟ τον περασμένο Μάρτιο προκειμένου να απαντήσει σε μήνυση που είχε υποβληθεί εναντίον της με το σκεπτικό ότι δεν είχε νομική υπόσταση.

Η Αδελφότητα ιδρύθηκε το 1928 και διαλύθηκε επισήμως ως πολιτικό κόμμα από το στρατιωτικό καθεστώς της Αιγύπτου το 1954.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της οργάνωσης, Αμπντουλάχ Χαντάτ, δήλωσε ότι αυτού του είδους οι απιελές δεν θα σταματήσουν την επανάσταση κατά του πραξικοπήματος της ανατροπής του Μοχάμεντ Μόρσι.

1 σχόλιο

  1. ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ,
    ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΜΠΙΜΠΙΑ ΤΟΝ ΕΓΛΥΦΟΥΝ ΣΤΟ ΧΑΜΑΜ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.