Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΑΝΕ ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΩΤΑΓΩΓΟ... ΔΙΑΡΡΗΚΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ...

Για ελάχιστα χρήματα και μερικά… πακέτα τσιγάρα ρίσκαρε τη ζωή του ένας 44χρονος σεσημασμένος Έλληνας διαρρήκτης που παραβίασε ένα κατάστ...

Για ελάχιστα χρήματα και μερικά… πακέτα τσιγάρα ρίσκαρε τη ζωή του ένας 44χρονος σεσημασμένος Έλληνας διαρρήκτης που παραβίασε ένα κατάστημα στη Δράμα! Όταν έγινε αντιληπτός προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη σκαρφαλώνοντας στο φωταγωγό, αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί και έκανε «βουτιά» στο κενό.

Ο… θεριακλής διαρρήκτης κατάφερε να παραβιάσει την πόρτα του καταστήματος και να μπει στο εσωτερικό, απ’ όπου άρπαξε όλα κι όλα 28,50 ευρώ, εννέα πακέτα τσιγάρων και τρία κλειδιά αυτοκινήτων. Τη στιγμή που ετοιμαζόταν να βγει, όμως, είδε να φτάνουν αστυνομικοί που είχαν ειδοποιηθεί από περίοικους και άλλαξε «δρόμο» διαφυγής.

Καθώς αναρριχούνταν στα τοιχώματα του φωταγωγού, το πόδι του γλίστρησε με αποτέλεσμα να πέσει στο υπόγειο από ύψος αρκετών μέτρων και να τραυματιστεί. Οι αστυνομικοί τον απεγκλώβισαν και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπου διαπιστώθηκε ότι τα τραύματά του ήταν ελαφρά αλλά χρειαζόταν νοσηλεία. Μόλις αποθεραπευτεί, όμως, τον περιμένει η… εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Δράμας!

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.