Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΑΝΩΤΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΔΙΑΡΡΗΞΕΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ. ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΡΡΗΚΤΩΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Μέσα σε ένα 24ωρο, καταγράφηκαν απανωτά κρούσματα διαρρήξεων και κλοπών σε σπίτια και αυτοκίνητα στη Θεσσαλία, χωρίς να καταστεί δυνατός...


Μέσα σε ένα 24ωρο, καταγράφηκαν απανωτά κρούσματα διαρρήξεων και κλοπών σε σπίτια και αυτοκίνητα στη Θεσσαλία, χωρίς να καταστεί δυνατός ο εντοπισμός των άγνωστων μέχρι στιγμής δραστών.

Μόνο στη Λάρισα, καταγγέλθηκαν τέσσερις κλοπές, τρεις από τις οποίες σε σταθμευμένα οχήματα.

Στην περιοχή Κουτσουπιά, άγνωστοι έσπασαν το τζάμι της πόρτας του συνοδηγού στο Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 51χρονου και άρπαξαν από μέσα ένα πορτοφόλι με χρήματα και διάφορα προσωπικά του έγγραφα.

Στην πόλη της Λάρισας, άγνωστοι έκλεψαν ένα πορτοφόλι με μικρό χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα από το ανασφάλιστο αυτοκίνητο μιας 25χρονης. Άλλοι δράστες διέρρηξαν το αυτοκίνητο μιας 43χρονης και άρπαξαν από μέσα μια ταμειακή μηχανή, τιμολόγια και μια άδεια λαϊκής αγοράς! Τέλος, άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι ενός 50χρονου και έκλεψαν χρηματικό ποσό και κοσμήματα.

Διαρρήξεις, όμως, έγιναν και στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, όπου οι δράστες παραβίασαν το σπίτι ενός 59χρονου και έκλεψαν διάφορα κοσμήματα και χρυσαφικά άγνωστης αξίας. Και στην περιοχή της Καλαμπάκας, άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία ενός 45χρονου Τρικαλινού και άρπαξαν διάφορα κοσμήματα και χρυσαφικά. makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.