Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ... ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΟΖΩΑ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ... ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.... !!!!

Συνταξιούχος αστυνομικός είναι το θύμα της επίθεσης, που έγινε νωρίτερα στο πάνω μέρος της πλατείας Όλγας, σύμφωνα με το thebest. Επίθε...

Συνταξιούχος αστυνομικός είναι το θύμα της επίθεσης, που έγινε νωρίτερα στο πάνω μέρος της πλατείας Όλγας, σύμφωνα με το thebest.
Επίθεση από νεαρούς στην πλατεία Όλγας δέχθηκε πριν από λίγη ώρα ένας άνδρας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thebest.gr, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, οι νεαροί που ήταν συγκεντρωμένοι στην πλατεία επιτέθηκαν στον διερχόμενο άνδρα και μάλιστα έβαλαν φωτιά στο τσαντάκι που κρατούσε.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο. makeleio.gr

2 σχόλια

  1. ...καίιιι ΦΥΣΙΚΑ...κανένα σχόλιο.ΟΥΔΕΝ τηλεοπτικό ΠΑΝΕΛ.ΟΥΔΕΙΣ νά σχολιάση,τά...άσχολίαστα.ΦΕΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΛΗΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ......ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ...ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕΕΕΕ....ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΕ...Π Α Ν Ε ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ...!ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,ΟΠΟΥ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΞΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΑΠΟΘΥΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...!!ΑΝΑΝΔΡΟΙ....ΑΛΗΤΕΣ....ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.