Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΜΜΕ – ΔΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ;

Στο στημένο παιχνίδι της κινδυνολογίας και της τερατολογίας για την Χρυσή Αυγή, πέρασαν κάποιοι εβραίοι που μένουν στην Ελλάδα, για τις α...

Στο στημένο παιχνίδι της κινδυνολογίας και της τερατολογίας για την Χρυσή Αυγή, πέρασαν κάποιοι εβραίοι που μένουν στην Ελλάδα, για τις ανάγκες ρεπορτάζ του αμερικανικού National Public Radio. Μεταξύ των άλλων και κάποιος πρώην αντάρτης του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, ονόματι Μόις Γιουσουρούμ, ο οποίος στα… μάτια της Χρυσής Αυγής βλέπει «το ναζιστικό καθεστώς». «Τα μυαλά τους είναι άρρωστα. Λένε πως το Ολοκαύτωμα είναι ψέμα και δεν πιστεύουν ότι οι Γερμανοί σκότωσαν τους Εβραίους», προσέθεσε ο Γιουσουρούμ. «Φοβόμαστε πως είμαστε οι επόμενοι», είπε κάποια ονόματι Οριέτα Τρεβέζα. «Δεν θα σταματήσουν στους μετανάστες».

«Η προπαγάνδα τους εξαπλώνεται», είπε η Ζανέτ Μπατίνου, Διευθύντρια του Εβραϊκού Μουσείου Ελλάδας στην Αθήνα. «Ακούγονται, γράφονται, διαβάζονται. Τόσοι άνθρωποι ακούνε και διαβάζουνε αυτά τα πράγματα και ίσως αναρωτιούνται αν ισχύουν».

Τέλος, το αμερικάνικο ΜΜΕ έβαλε και τη δική του… πινελιά συκοφαντίας κατά του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών, με μία από τα ίδια, τα γνωστά και χιλιοειπωμένα:

«Στην Αθήνα στις 24 Ιουλίου, ένα άλλο τραγούδι ακούστηκε – μια ελληνική εκδοχή ενός τραγουδιού του Horst Wessel, ένα εμβατήριο των Ναζί. Η Χρυσή Αυγή το είχε στη διαπασών έξω από τα γραφεία της, την ώρα που πραγματοποιούσε μοίρασμα φαγητού “μόνο σε Έλληνες”. Η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει ότι θέλει να “καθαρίσει” την Ελλάδα από τους ξένους. Οι υποστηρικτές της με τα μαύρα μπλουζάκια επιτίθενται σε φτωχούς μετανάστες από τη Νότια Ασία και την Αφρική, υποστηρίζοντας ότι όλοι βρίσκονται στην Ελλάδα παράνομα».

(ΥΓ): Όποιοι κόπτονται για τους «μετανάστες», ν’ αφήσουν τα μεγάλα λόγια και να κανονίσουν να βγάλουν «πράσινη κάρτα» στην Αμερική ή στο Ισραήλ. Γκέγκε;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.