Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΡΟΖΙΤΑ ΣΩΚΟΥ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ..."ΗΘΕΛΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ..."

Η Ροζίτα Σώκου μετά τις «καυστικές» δηλώσεις της για την Μελίνα Μερκούρη και την επίθεση που δέχτηκε από τον Νϊκο Μουρατίδη, δίνει τη δι...


Η Ροζίτα Σώκου μετά τις «καυστικές» δηλώσεις της για την Μελίνα Μερκούρη και την επίθεση που δέχτηκε από τον Νϊκο Μουρατίδη, δίνει τη δική της απάντηση στα όσα ειπώθηκαν για εκείνην, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσων του star.

«Είναι άνθρωποι που τους αρέσει να βρίζουν! Ήθελε κι αυτός να πει κάτι. Να βρίσει ήθελε! Οι άνθρωποι θέλουν να βρίσουνε. Εγώ είμαι πάρα πολύ εύθυμος άνθρωπος, καταθλιπτική δεν είμαι, και μανιοκαταθλιπτική δεν είμαι. Τα λέω χρόνια τώρα. Είναι όλα τυπωμένα» δήλωσε η ίδια μιλώντας στην κάμερα του Star.

Από την άλλη, η Ροζίτα Σώκου δεν φάνηκε να αλλάζει στο ελάχιστο την αρνητική γνώμη που έχει για τη Μελίνα Μερκούρη: «Εμένα τις Κυριακές με βοηθάνε. Γιατί δεν μου έχει μείνει τίποτα από σύνταξη. Μου φέρνουνε κολοκύθια, μου φέρνουνε αυγά, διάφορα πράγματα. Ζω πάρα πολύ απλά. Δεν επιδιώκω τα πέντε γούνινα πανωφόρια όπως απαιτούσε η Μελίνα».

1 σχόλιο

  1. Ο Μουρατίδης φαίνεται από την φάτσα ότι είναι ένας αιμοβόρος ομοφυλόφιλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.