Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΕΛΕΤΑ ΤΩΡΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ....!!!

Νομοθετική πρωτοβουλία θα αναλάβει η κυβέρνηση για τη διεύρυνση διατάξεων του ποινικού κώδικα οι οποίες αναφέρονται στη σύσταση εγκληματικ...


Νομοθετική πρωτοβουλία θα αναλάβει η κυβέρνηση για τη διεύρυνση διατάξεων του ποινικού κώδικα οι οποίες αναφέρονται στη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Χριστίνα Κοραή στον Real Fm, η κυβέρνηση μελετά ήδη δύο άρθρα του ποινικού κώδικα. Το πρώτο άρθρο είναι το 187 το οποίο αναφέρεται περί εγκληματικής οργάνωσης. Το δεύτερο είναι το άρθρο 195 που αναφέρεται στην κατάρτιση ένοπλης ομάδας. enikos.gr

2 σχόλια

  1. ΟΠΩΣ ΜΕΛΕΤΑΝΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ... ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟ... ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ;;; ΟΕΟ;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ;;;;;;; ΕΕ;; ΕΡΩΤΩ..
    ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.