Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ... ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΤΤΙΚΗΣ...

Με απόφαση του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής απαγορεύτηκε διανομή τροφίμων «μόνο για Έλληνες» που είχε προαναγγείλει για το Σάββ...

Με απόφαση του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής απαγορεύτηκε διανομή τροφίμων «μόνο για Έλληνες» που είχε προαναγγείλει για το Σάββατο η τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στο Περιβολάκι της Νίκαιας.

«Δεν επιτρέπεται, για λόγους δημόσιας ασφάλειας, κατά το χρονικό διάστημα από 06.00 ώρα του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι και την 24.00 ώρα της ιδίας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση-εκδήλωση, που σχετίζεται με την διανομή τροφίμων και άλλων ειδών από πολιτικά κόμματα, σε όλους τους κοινόχρηστους και δημόσιους χώρους στην περιοχή του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ιωάννη Ρέντη», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Πάντως, στις 10 το πρωί του Σαββάτου ναυτεργατικά σωματεία και συνδικάτα της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Παιδικής Στέγης στη Νίκαια σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη δολοφονική επίθεση εναντίον του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Στην σχετική ανακοίνωσή της για τη διανομή τροφίμων η Χρυσή Αυγή ανέφερε:

«Την ώρα που οι  Έλληνες πολίτες δέχονται καταιγισμό προβλημάτων με σκοπό την εξαθλίωση τους και την υποταγή σε μια ανθελληνική πολιτική που εξαπολύει  η κυβέρνηση και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης . Η Τ.Ο.Νικαιας  καλεί τους  χειμαζόμενους από το μνημόνιο συμπολίτες μας στην ανοιχτή διανομή τροφίμων και ρουχισμού που θα διεξαχθεί στις 21-9-2013 ημέρα Σάββατο  και ώρα 11:00 το πρωί στο Περιβολάκι της Νίκαιας .Η Χρυσή Αυγή  είναι δίπλα σε κάθε Έλληνα πολίτη κάθε στιγμή σε αντίθεση με τους πολιτικάντηδες που μόνο να υπόσχονται ξέρουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.