Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΠΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ... ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΝΕ...!!!

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ Μ@ΛΑΚΑΣ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΞΦΑΝΙΣΕΙ ΤΑ "ΣΤΟΙΧΕΙΑ"... ΕΛ...


ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ Μ@ΛΑΚΑΣ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΞΦΑΝΙΣΕΙ ΤΑ "ΣΤΟΙΧΕΙΑ"... ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ "ΦΥΤΕΨΕ"...;;;

Στην πόλη των Ιωαννίνων βρίσκεται κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για εκτενέστερες έρευνες στο σπίτι του "υπαρχηγού" της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά.

Δείτε το βίντεο από το Mega:

6 σχόλια

  1. περιεργο που δε βρηκαν τανκς ή πυρηνικα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΟΙΜΕΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ερευνα εντοπισε ακομη ενα αρμα tiger του '44 στο γκαραζ του υπαρχηγου της οργανωση καθως επισης κ,ενα αυτοματο mp44 του ναζιστικου στρατου! Υπαρχουν μαρτυριες οτι ισως στο υπογειο του σπιτιου του κρυβονται διηπειρωτικοι πυραυλοι V-2! Μα ειναι δυνατον να πιστευουν τετοια παραμυθια!! Ποσο καραγκιοζηδες θα γινουν ακομα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλητες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι.
    Έσσεται Ήμαρ χαφιέδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ,ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΛΛΑ Η ΌΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΤΣΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ 2 ΜΙΡΑΖ 2 ΠΥΡΙΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ 5 ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΚΡΟΥΖ 1000 ΝΑΡΚΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 5000 ΟΠΛΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 2000 ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΝ ΕΙΔΩΝ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.