Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ: ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 34ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ...!

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την άγρια δολοφονία στο Κερατσίνι. "Η άγρια δολοφονία του 34χρονου Παύλου ...

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την άγρια δολοφονία στο Κερατσίνι.
"Η άγρια δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα αποτελεί κορύφωση της εγκληματικής δράσης των ακροδεξιών ναζιστών της Χ. Α. στη χώρα μας. Είναι αυτονόητο ότι απαιτείται η παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, καθώς και η απόλυτη καταδίκη τους, χωρίς επικινδύνους συμψηφισμούς", αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση και συνεχίζει:

"Τα ερωτήματα απέναντι στα οποία καλούνται όλοι να απαντήσουν είναι ποιος οπλίζει το δολοφονικό χέρι των ακροδεξιών φασιστών, πόσο βοηθούν στην αντιμετώπισή τους η επίκληση από τα πιο επίσημα χείλη της ανιστόρητης θεωρίας των δύο άκρων που τελικά ξεπλένει τη φασιστική Χ.Α. και χτυπά την δημοκρατία".

Τέλος ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει: "Καλούμε κάθε δημοκράτη πολίτη να πάρει μέρος στη σημερινή αντιφασιστική διαμαρτυρία στις 6.00 μμ στην πλατεία Νίκης ( Ζαρντέν -οδός Π. Τσαλδάρη ) . Οι τυχόν απόπειρες αποσταθεροποίησης θα πέσουν στο κενό".

5 σχόλια

  1. http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63889892

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xm miloun autoi pou ekapsan kai lehlathsan tin A8hna dio fores!!!
    KAI POU EINE FILLOI TROMOKRATWN -LHSTWN KAI EISOBHTWN KAKOURGWN!!!
    G Amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι αναρχοαριστεριστες σκοτωσαν τον δικο τους για να το ριξουν στη χρυση αυγη
    διαδοστε το παντου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Οι τυχόν απόπειρες αποσταθεροποίησης θα πέσουν στο κενό". Η μνημονιακή σταθερότητα πάνω απ'όλα!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν ήταν να κατηγορήσουν κόμματα για κάθε δολοφονία τότε να συλληφθούν εκτάκτως η Νέα Πασοκρατία που είναι υπεύθυνη για 4.000 αυτοκτονίες συμπολιτών μας, επειδή δεν είχαν να πληρώσουν τα χαράτσια τους,να κατηγορηθούν οι αντιφασιστικές οργανώσεις που δεν αναφέρουν ούτε μια δολοφονία αλλοδαπών προς Έλληνα.Εξού και τα κόμματα που τις υποστηρίζουν.Να καταργηθεί το ναζιστικό μόρφωμα του Σύριζα που υποστηρίζει ΑΝΟΙΧΤΑ τους Πυρήνες της Φωτιάς,17 Νοέμβρη,τους εγκληματίες λαθρομετανάστες και άλλες παράνομες οργανώσεις.Να καταργηθεί το Πασόκ γιατί οι δράστες τις Μανωλάδας το ψήφισαν,να καταργηθεί το ΚΚΕ επειδή υποστηρίζουν ΑΝΟΙΧΤΑ τους σφαγείς των Ελλήνων στο Μελιγαλά και αλλού.Δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν... Και άλλα εγκλήματα που έχουν γίνει λόγω κομματικών διαπληκτισμών.Για να μετρήσουμε θύματα.. Σε ποιά κόμματα ανήκουν οι περισσότεροι;; Ή νομίζεται αν ήταν το αντίθετο, νεκρός ο χρυσαυγίτης, θα διαφημιζόταν έτσι από τα τσοντοκάναλα με κινητοποιήσεις κλπ.??? Όπως και στη βόμβα στα γραφεία της Χ.Α. που δε μίλησε κανένας.Θα θρηνούσαμε θύματα σ'όλη τη πολυκατοικία συν τους περαστικούς.. Απλώς μια αναφορά θα κάνανε μόνο.. στο ντούκου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.