Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...!!! ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ... ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΥΝΑΙΚΑ...!!!

Η 20χρονη Τζέιμι Ιγκλ, γεννήθηκε αγόρι, ενώ ο 25χρονος Λούις Ντέιβις κορίτσι: πρόκειται για ένα ζευγάρι διαφυλικών Βρετανών που αποφάσισ...


Η 20χρονη Τζέιμι Ιγκλ, γεννήθηκε αγόρι, ενώ ο 25χρονος Λούις Ντέιβις κορίτσι: πρόκειται για ένα ζευγάρι διαφυλικών Βρετανών που αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την απόφαση του να υποβληθεί σε εγχείρηση αλλαγής φύλου.

Αν και δέχτηκαν πολύ σκληρή κριτική, δεν μετανιώνουν για την απόφαση τους να μιλήσουν ανοιχτά για τη σχέση τους, καθώς όπως δηλώνουν μ' αυτό τον τρόπο «αλλάζουν τον ρου της ιστορίας». Σύμφωνα με συνέντευξη που στην βρετανική εφημερίδα The Independent το γεγονός ότι ζούσαν σε μια μικρή πόλη της νότιας Ουαλίας και άκουγαν συνέχεια «κακεντρεχή σχόλια», τους προετοίμασε εν μέρει για τις προσβολές που δέχονται πλέον τόσο στο διαδίκτυο όσο και εκτός. Η Τζέιμι αναφέρει ότι δεν μπορεί να κυκλοφορήσει μόνη της έξω, καθώς την ακολουθούν ή της φωνάζουν από διερχόμενα αυτοκίνητα. «Υπάρχουν, ωστόσο, και πολλά άτομα που μου λένε πόσο τους ενέπνευσα, ενώ γονείς μικρών παιδιών μου ζητάνε συμβουλές», συμπληρώνει.

Όπως λέει η ίδια, «η κατάσταση είναι παρόμοια με αυτή των ομοφυλόφιλων, των μαύρων και των γυναικών. Καμία από αυτές τις κοινωνικές ομάδες δεν θα είχε τα δικαιώματα που έχει σήμερα, αν δεν είχε αγωνιστεί για την κατάργηση των στερεοτύπων».

Η Τζέιμι και ο Λούις, φοιτητές και οι δύο, δηλώνουν ότι ανέκαθεν ήθελαν να ανήκουν στο αντίθετο φύλο, γεγονός που τους προκάλεσε πολλά προβλήματα στην εφηβεία. «Το σώμα μου δεν είναι λάθος, μόνο τα γενετικά όργανα είναι. Τα μισούσα τόσο πολύ στην εφηβεία που ήθελα απλά να τα ξεφορτωθώ. Χάρη στην επέμβαση, η οποία θα γίνει καλώς εχόντων των πραγμάτων μέσα στους επόμενους 12 μήνες, η κατάσταση θα αλλάξει», είπε η Τζέιμι.

Το ζευγάρι -που είναι πλέον αχώριστο- αποφάσισε προς το παρόν να απέχει από το σεξ, ενώ θα παντρευτεί όταν υποβληθεί στην εγχείριση αλλαγής φύλου. «Είναι δύσκολο να διατηρείς ερωτική σχέση όταν δεν αισθάνεσαι άνετα με το σώμα σου», αναφέρει ο Λούις.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε πρόσφατα στην πρωινή εκπομπή της βρετανικής τηλεόρασης «This Morning» με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν το κοινό σχετικά με τη διαφυλικότητα. Μίλησαν για το πώς γνωρίστηκαν, την αντίδραση των οικογενειών τους όταν το έμαθαν, καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν ως έφηβοι. Η Τζέιμι δήλωσε χαρακτηριστικά ότι δυσκολευόταν να βρει παρέες ως έφηβος, καθώς την θεωρούσαν γκέι και συχνά βρισκόταν στο στόχαστρο των «νταήδων» του σχολείου. thestival.gr

2 σχόλια

  1. Τουλάχιστον, επί του προκειμένου, αν το καλοσκεφθείτε, στην επίμαχη περίπτωση έχουμε, κατά την ορολογίαν έναν "αντεστραμμένο γάμο" επί του προκειμένου, αν θέλουμε να ακριβολογήσουμε καί άρα, επί του προκειμένου πάλι θα υπήρχε γάμος μεταξύ ενός ανδρός καί μιάς γυναικός, ακόμα καί αν δεν πραγματοποιούνταν οι αλλαγές φύλου επί του προκειμένου. Άρα, στην επίμαχη περίπτωση, ο θεμελιώδης κανόνας της διατήρησης του προτύπου ενός γάμου, ως ένωσης ανδρός καί γυναικός, προφανώς διατηρήθηκε, αν καί αντεστραμμένος.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άγγλοι είναι, ανώμαλοι είναι τι περιμένεις... πότε υπήρξαν νορμάλ Άγγλοι από την ιστορία τους ακόμα η ανωμαλία τους διακατείχε ανέκαθεν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.