Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ Η ΑΓΩΝΙΑ...;;; ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗ...!

Ρε τι έμελλε να πάθει κορυφαίος μουσικοσυνθέτης ανήμερα της μεγάλης γιορτής της Παναγίας. Ένα «λάθος» απο το παρελθόν εμφανίστηκε και πάλι...

Ρε τι έμελλε να πάθει κορυφαίος μουσικοσυνθέτης ανήμερα της μεγάλης γιορτής της Παναγίας. Ένα «λάθος» απο το παρελθόν εμφανίστηκε και πάλι με αποτέλεσμα ν΄αναστατώσει τον γιό του.

Η ιστορία ξεκινάει πριν πολλά χρόνια. Σε ένα extra του συνθέτη στο Αγρίνιο. Εκεί γνωρίζει την τραβεστί…που είχε ως απωθημένο να πλαγιάσει μαζί του.

Ο συνθέτης μπαίνει στο κόλπο για την εμπειρία. Έλα όμως που το κορίτσι-αγόρι δε τον ξέχασε ποτέ. Και δεν ξέχασε την απόρριψη!

Έβαλε ώς σκοπό ζωής να του κάνει κακό. Και ξεκίνησε εδώ και μερικούς μήνες να διαδίδει λεπτομέρειες απο εκείνη την βραδιά. Μάλιστα κάποιοι υποστηρίζουν πώς το «κορίτσι» βρέθηκε δυο φορές έξω απο το σπίτι του συνθέτη στην Αθήνα ζητώντας τον λόγο του απότομου χωρισμού!!!

Πρόσφατα ταξίδεψε σε περιοχή κοντά στο Αγρίνιο ο γιός του ο οποίος συναντήθηκε με την τραβεστί αγνοώντας το παρελθόν της. Μια συνάντηση που επεδίωξε η τραβεστί για να ρίξει το δηλητήριό της Μετά απο δυο ώρες έφυγε απο την παρέα σαστισμένος και στο τέλος επέστρεψε στην Αθήνα.

Ζήτησε τον λόγο απο τον πατέρα του ο οποίος μετά απο μεγάλη πίεση παραδέχτηκε το λάθος του… seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.