Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

Συνελήφθησαν πέντε (5) αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να ταξιδέψουν παράνομα μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Θήρας Συνελήφθησαν προχ...


Συνελήφθησαν πέντε (5) αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να ταξιδέψουν παράνομα μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Θήρας

Συνελήφθησαν προχθές (04-08-2013) στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, πέντε υπήκοοι Συρίας, ηλικίας από 18 έως 42 ετών, κατηγορούμενοι για πλαστογραφία πιστοποιητικών και παράνομη παραμονή στη χώρα.

Ειδικότερα, προχθές οι κατηγορούμενοι προσήλθαν διαδοχικά στον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε διαφορετικές πτήσεις για Ιταλία και Αθήνα.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
  • Τρία (3) πλαστά διαβατήρια Αρχών Ουγγαρίας
  • Δυο (2) δελτία ταυτότητας Αρχών Πολωνίας και Ιταλίας
  • Τέσσερις (4) κάρτες επιβίβασης
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας.

Συνελήφθησαν στον Κρατικό Αερολιμένα Ρόδου δυο αλλοδαποί που επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα για Ιταλία

Συνελήφθησαν σήμερα (06-08-2013) στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ρόδου, δυο υπήκοοι Συρίας ηλικίας 28 και 31 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.
Ειδικότερα, σήμερα το πρωί οι κατηγορούμενοι προσήλθαν στον Κρατικό Αερολιμένα Ρόδου και κάνοντας χρήση πλαστών εγγράφων προσπάθησαν να επιβιβαστούν σε πτήση για Μπέργκαμο Ιταλίας.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Ένα (1) πλαστό δελτίο ταυτότητας Αρχών Βελγίου
  • Ένα (1) πλαστό διαβατήριο Αρχών Βουλγαρίας
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

1 σχόλιο

  1. το κακο ειναι οτι και να εφευγαν... θα τους επιαναν οι ευρωπαιοι στα αεροδρομια τους στον διαβατηριακο ελεγχο και θα μας τους εστελναν πακετο πισω! απο τα καλα του "Δουβλινο2 "
    εμ, αφου δεν τους εμαθαν οι πατεραδες τους οτι την υπογραφη και το ... δεν το βαζουμε οπου να'ναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.