Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ... ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΟΞΥ ΣΤΙΣ ΔΥΟ 18ΧΡΟΝΕΣ ΒΡΕΤΑΝΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΤΑΖΜΑΝΙΑ...!!!

Ένας μουσουλμάνος ιεροκήρυκας, ο Sheikh Issa Ponda Issa, κρίνεται ως ύποπτος για την επίθεση με οξύ που δέχθηκαν δύο 18χρονες Βρετανίδες προ...

Ένας μουσουλμάνος ιεροκήρυκας, ο Sheikh Issa Ponda Issa, κρίνεται ως ύποπτος για την επίθεση με οξύ που δέχθηκαν δύο 18χρονες Βρετανίδες προ δύο ημερών στην Τανζανία.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Sky News, η αστυνομικοί στη Ζανζιβάρη πυροβόλησαν κατά τη διάρκεια καταδίωξης τον Ponda Issa, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στον ώμο, παρόλα αυτά κατάφερε να διαφύγει. Η αστυνομία έχει στήσει μπλόκα σε όλη την περιοχή για τον εντοπισμό του, ενώ διερευνάται το εάν ο ιεροκήρυκας ήταν ο ιθύνων νους της επίθεσης.

Όσον αφορά στα θύματα, τις 18χρονες Katie Gee και Kirstie Trup, που εργάζονταν ως εθελόντριες στη Ζανζιβάρη, έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία Chelsea και Westminster του Λονδίνου όπου νοσηλεύονται με βαριά τραύματα αλλά εκτός κινδύνου. defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.