Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΣΤΗΝ ΒΗΡΥΤΟ... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 30 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ...

Δέκα νεκροί και 30 τραυματίες σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής απολογισμό. Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε κοντά σε συγκρότημα ασφαλείας της Χεζμπολά...


Δέκα νεκροί και 30 τραυματίες σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής απολογισμό. Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε κοντά σε συγκρότημα ασφαλείας της Χεζμπολάχ, στο νότιο τμήμα της Βηρυτού, με αποτέλεσμα τουλάχιστον δέκα άνθρωποι να σκοτωθούν και 30 να τραυματιστούν, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που επικαλείται το ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Όπως ανέφερε ο μάρτυρας, πέντε κτήρια υπέστησαν ζημιές και αρκετά αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή καταστράφηκαν. Ένα μαύρο σύννεφο καπνού κάλυψε την περιοχή, λόγω του ωστικού κύματος.

Άλλος μάρτυρας που επικαλέστηκε ο τηλεοπτικός σταθμός αλ Μαγιαντίν, έκανε λόγο για πολλούς νεκρούς. Το κανάλι μετέδωσε μάλιστα πλάνα που απεικονίζουν μια τεράστια πυρκαγιά ανάμεσα σε κτήρια. «Υπάρχουν πολλά πτώματα, μια τεράστια πυρκαγιά και πολύ μεγάλες ζημιές. Ασθενοφόρα φθάνουν στο σημείο», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο δίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.