Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΑ Η ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΣΑ ΤΟΝΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ... "ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ"...

Από 17 αθλητές θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου που θα διεξαχθεί στη Μόσχα από τις 10 ως τις 18 Αυγούστου. Ο ΣΕΓΑΣ α...

Από 17 αθλητές θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου που θα διεξαχθεί στη Μόσχα από τις 10 ως τις 18 Αυγούστου. Ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε ότι την ελληνική αποστολή θα αποτελέσουν οχτώ άνδρες και εννέα γυναίκες, μεταξύ των οποίων και η Βορειοηπειρώτισσα Τόνια Στεργίου.

Η Aftonomi.gr επικοινώνησε με την Βορειοηπειρώτισσα πρωταθλήτρια του στίβου για να μάθει τους στόχους της για το μεγάλο ραντεβού της Μόσχας όπου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

"Το επίπεδο ειναι υψηλό και ο ανταγωνισμός μεγάλος. Αυτό που θέλω είναι να κάνω μια καλή εμφάνιση. Στόχος μου είναι η κορυφή" δήλωσε στην Aftonomi.gr η πρωταθλήτριά μας Τόνια Στεργίου.

Αξίζει να σημειώσουμε πως πριν απο λίγες ώρες η Τόνια Στεργίου με ένα μεγάλο άλμα πέρασε πάνω από το 1.95μ. στους Βαλκανικούς Αγώνες που διεξήχθησαν στη Βουλγαρία κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο ενώ παράλληλα σημείωσε την καλύτερη επίδοση για φέτος στην Ελλάδα. Λίγες ημέρες πριν η πρωταθλήτριά μας είχε σημειώσει 1.92 στο τελικό του ελληνικού γκραν πρι στη Θήβα.

Κι όλα αυτά λίγες ημέρες πριν το μεγάλο ραντεβού της Μόσχας όπου θα πραγματοποιηθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου. aftonimi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.